2777
2789

مثلا تعداد و تایم سفراش تو یک سال مشخص باشه

مثلا تاریخایی که میخواد مهمونی کنه رو بدونه و براش برنامه داشته باشه مثلا بگه ماهی یکبار میخوام مهمونی کنم

مثلا واسه بیرون رفتنش برنامه داشته باشه با همسرش

برا کتاب خوندنشون برنامهه داشته باشه 

اگه این طوری هستین بیاین بگین واسه چیاتون برنامه دارین تا از هم ایده بگیریم

بجز مواقعی که مثل الان بیمارم برنامه دارم 

کارم سر تایم نباشه استرس میگیرم

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

من افسرده تر از این حرفام

اما یه همکار دارم دقیقا همینجوره که شما گفتی

همیشه هم سرحال و پرانرژی و شاده

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…
واسه چه چیزاییت برنامه داری؟

بیدار شدن خوابیدن کارهای روزمره بیرون رفتن گردش رفتن مطالعه خرید خیلی چیزا

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

من گاهی شبیه یک ربات میشم.

صبح ساعت مشخصی بیدارمیشم

شاغل نیستم ولی سرساعتای مشخصی اشپزی وتمیزکاری خونه رو انجام میدم

برای مهمونی هامون برنامه ریزی،میکنم اخه مهمونام از راه دور هستن ویه هفته میمونن پس باید بدونم چی بپزم وچی اماده کنم قبل اومدن شون

برای خرید خونه روز مشخصی در ماه دارم

برای تمیزی خونه هم همین طور

در ساعت مشخصی کتاب میخونم

خب عالی...یکم باز ترش کن چه برنامه داری برا هر کدوم

هر روز حداقل نیم ساعت برای هر کدومش وقت میذارم

شما اگر روزی ۱۸ دقیقه برای یک کاری زمان بذاری بعد از یکسال از ۹۵ درصد آدم ها در اون کار یا موضوع جلوتری . استمرار مهمه ، شاید روزی چند ساعت وقت نشه به خودمون اختصاص بدیم ولی نیم ساعت لابه لای کارها پیدا میشه .

ضمنا هرچی مطالعه میکنم وارد جعبه لایتنر میکنم و سروقت مرور میکنم که فراموششون نکنم .