2777
2789

﷽❣️

الف، لام، ميم.آيا مردم پنداشتند كه چون گفتند: ايمان آورديم،رها مى‌شوند و ديگر موردآزمايش قرار نمى‌گيرند؟!

در حالى كه بدون ترديد كسانى را كه پيش از ايشان بودند آزموديم تا خداوند كسانى را كه راست گفتند معلوم دارد و دروغگويان را (نيز) معلوم نمايد.🤌

آیه ۲و۳ سوره عنکبوت🌟

كلمه‌ى «فتنه» به معناى گداختن طلا براى جدا كردن ناخالصى‌هاى آن است و چون درحوادث و سختى‌ها جوهره‌ى انسان از شعارهاى دروغين جدا میشود،  حوادث و آزمايش‌ها را «فتنه» مى‌گويند.

امتحان برای چی❓️👇❗️

برای اینکه ثابت بشه وقت عمل که میرسه، آیا پای  اعتقادات و ایمانِمون هستیم یا نه ؟!

و یا فقط تو‌ سخنرانی استادیم !!😊

این جاست که میگن :

سعدیا گرچه سخندان و مصالح گویی

به عمل کار برآید به سخندانی نیست.

کما اینکه که اگر آزمایشی نباشه امتیاز و پاداش 

و جزا بی معنی میشه ..

امام رضا (علیه السلام) فرمود: «آنچه انتظارش 

را می‌کشید محقّق نخواهد شد تا اینکه خالص گشته وآزمایش شوید تا آنجا که عدّه‌ی کمی از شما باقی بمانند...

(تفسیر اهل بیت علیهم السلام_ ج۱۱، ص۳۰۶)

⚠️مراقب غربال های پیش رو باشیم .

🌹با نوشتن______  درثواب تاپیک سهیم باشیم. دوست داشتین بگین تاپیکهای مهدوی تگتون کنیم 🥰

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

و این غربال بسیار سخت خواهد بود.👇

جابر جُعفی می‌گوید به امام باقر(ع) عرضه داشتم «مَتَى یَکُونُ فَرَجُکُمْ؟» 

فرج شما کِی خواهد بود؟   

سؤالی که همۀ ما داریم. «فَقَالَ هَیْهَاتَ هَیْهَاتَ لَا یَکُونُ فَرَجُنَا حَتَّى تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا ثُمَّ تُغَرْبَلُوا» (همان) حضرت فرمود:

هیهات هیهات، هرگز این فرج رخ نخواهد داد؛ مگر اینکه غربال بشوید،. سپس غربال بشوید،.. سپس غربال بشوید. سه‌بار تأکید کردند.

🌴(الغیبه للطوسی/339)🌴

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

پیاده‌روی اربعین 🕌 و ظهور 🌤

حکمت پیاده روی اربعین را برایتان عرض کنم:

اگر امام زمان ارواحنافداه در صبح ظهور بفرمایند

:یا اهل العالم! من فرزند حسین هستم،

همه می‌گویند: کدام حسین❓️نمی‌شناسند❗️

قبل از آن، مردم باید با یک واقعه و سر و صدایی متوجّه امام حسین علیه السلام شوند و ايشان را بشناسند.

سال به سال، با عظمت اربعین و جمعیّتی که می‌رود ، مردم دنیا دارند با امام حسین آشنا 

می شوند حتّی ادیان و مذاهب دیگر، برای کنجکاوی هم که شده می‌آیند.می‌گویند: این اربعین چیست؟ مردم کجا می‌روند؟!

ان شاءاللّه این مقدّمه‌ایی برای فرج است.

وقتی مردم این مصیبت برحسین علیه السلام

را شناختند بعد امام زمان تشریف می‌آورند و می‌فرمایند: من فرزند آن حسین ع هستم

⭕️🏴10 روز مانده به اربعین حسینی🏴⭕️

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

السلام علیک یاصاحب العصر والزمان عج💚

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

💠 امام کاظم علیه السّلام فرمودند:

اَلمُؤمِنُ اَعَزُّ مِنَ الجَبَلِ، اَلجَبَلُ یُستَفَلُّ بِالمَعاوِلِ،وَ المُؤمِنُ لا یُستَفَلُّ دینُهُ بِشَیءٍ؛

🏔مؤمن سرسخت تر و باصلابت تر از کوه است کوه، با کلنگها کنده شود، امّا دین مؤمن با هیچ چیز کاسته و کم نگردد.

حیاة الامام موسی بن جعفر(ع)، ج1، ص275🌿

امام صادق عليه السلام :🌴
 یَا عَبدَ اللهِ لَو یَعلَمُ المُومِنُ مَا لَهُ مِنَ الاَجرِ فِی المَصَائِبِ لَتَمَنَی اَنَهُ قُرَضَ بِالمَقَارِیضُ.🌹
ای عبد الله، اگر مومن می دانست که پاداش مصائب و گرفتاری هایش چه اندازه است ، 

آرزو میکرد با قیچی تکه تکه شود.

📕 اصول کافی(ط-الاسلامیه) ، ج2 ،ص255

(باب شدة ابلاء المومن حدیث15)

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب( س)🤲

گفتم: در دلم امید نیست ؟

گفت: هرگز از رحمتم نا امید نباش (زمر 53 )

گفتم: احساس تنهایی میکنم ؟

گفت: از رگ گردن به تو نزدیک ترم (قاف 16 )

گفتم: انگار مرا از یاد برده ای ؟

گفت: مرا یاد کن (بقره 152 )

گفتم: در دلم شادی نیست ؟

گفت: باید به فضل رحمتم شادمان گردی (یونس 58 )

گفتم: تا کی باید صبر کنم ؟

گفت: همانا یاریم نزدیک است (بقره 214 )

و …

چه کسی راستگوتر از او …

آرامش را

در همه جا جستجو کردم؛

غافل ازاینکه؛

آرامش؛

از رگ گردن به من نزدیکتربود!

َ«وَنَحنُ اَقْربُ مِن حِبلِ الِوِرید»

🔸   می‌گن دل به دل راه داره!

اصلاً رمز پیاده‌روی اربعین همین همدلیه و وحدت قلوبه.

همه پا در راهی گذاشتن که آخرش به یک چیز ختم می‌شه: عشق حسین.

و چه خوب می‌شه حالا که توی این راه، دلامون یکی می‌شه، تک‌تک قدم‌هامون رو نذر ظهور امام‌زمان کنیم.

🇵🇸 القدس لنا ...👇کلیک کنیداین تاپیک تدبر در قرآن رو دنبال کنید دنیاتون با آیات قرآن روشن میشه این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

ظهور را نزدیک ببینید...

🔹 یکی از وظایف بسیار مهم که دوستان بزرگوار و مومن باید در رابطه با وجود مقدس امام زمان علیه السلام و مسئله‌ی ظهور خیلی به آن اهتمام بورزند نزدیک دیدن ظهور است.

🔹 ما در روایات‌مان به عناوین مختلف و تعابیر مختلف این توصیه را از اهل بیت داریم که#ظهور_را_نزدیک_ببینید.

🔹نزدیک دیدن این است که شما اگر شب گذشت حتی تا شب بعدی هم نگو که نمی‌آید فردا صبح ممکن است بیاید.

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
2801