2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزن هیوا اون واست میاره

هیوا خیلی وقته اپدیت نشده خیلی چکش کردم  ولی مثلا میزنه 8500 منطقه2 پزشکی ایرانشهر قبول شده  یعنی واقعیه بنظرم باید با سهمیه 5 قبول شده باشه

پزشکی تعهدی هر جا باشه بینایی سنجی فیزیو

نه منظورم چه رشته ای یعنی تجربی ریاضی و ایناست

والا پیراپزشکی جا خوب قبول میشی

تعهدی هم ممکنه بیاری

مردم از بنده میپرسند:شما سوسیالیست هستی یا کمونیست؟بنده تروریست هستم دوستان
پیرا های خوب پزشکی تعهدی شااااید

ببخشید یه سئوال دارم میشه داخل انتخاب رشته تعهدی های استانهای دیگم انتخاب کرد  اخه داخل دفترچه انتخاب رشته نوشته بود مخصوص تمام دواطلبان اولویت با داوطلبان استان .....

ببخشید یه سئوال دارم میشه داخل انتخاب رشته تعهدی های استانهای دیگم انتخاب کرد اخه داخل دفترچه انتخا ...

اره. ۲ نوع تعهدی داریم. ی نوعش فقط برا همون استان هس. ی نوع دیگه شم گفتی 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اره جنوبیم فارس

اهااا. تعهدی استانت رو بزن شاید بیاری.  منم استان فارسی ام البته.  بومی نیستم برا کنکور . بومی هرمزگانم.  از شهرستان گراشم.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

کدوم استانی؟ جنوب هستی؟

بنظر شما با12 هزار منطقه 2 میشه پرستاری دانشگاه تهران ایران یا بهشتی قبول شد من نمیدونم چرا این تراز این رتبه رو ذاذه  از کنکور98 هم رتبه ها داغون تره

بنظر شما با12 هزار منطقه 2 میشه پرستاری دانشگاه تهران ایران یا بهشتی قبول شد من نمیدونم چرا این تراز ...

اره شاید. از کانال دکتر سجاد غیبی آخرین قبولی ها رو ببین توس اینستا . ۲ تا کانال دیگه م هس عکسش میفرستم