2777
2789
عنوان

جدا شدن از خونواده

112 بازدید | 6 پست

پونزده سالمه در حال حاضر،توی ده سالگی مامانم به بابام خیانت کرد و کل پس انداز و دار و ندار و خوونه زندگیمونو با خودش برد،بابام ورشکسته شد و بعد از چند ماه که خودشو یکم جمع و جور کرد منو برگردوند پیش خودش،اون مدتی که پیش مامانم زندگی میکردم مامانم مدام کتکم میزدو تحقیر و تهدیدم میکرد ولی بابام اینجوری نبود پنج ساله منو بزرگ کرده و چیزایی که خواستمو تا حد توانش فراهم کرده واقعا به طوری که بقیه همیشه میگن بابام خیلی به من بها میده و تحویلم میگیره اما مدام بهم میگه شبیه مامانمم،گذشته ها رو برام یادآوری میکنه با هم هر چند وقت یه بار دعوامون میشه اما دعوا فقط لفظیه نه فیزیکی،واقعا به روح و روانم آسیب میزنه..میخوام تا هجده سالگی از این خونه برم،باید چیکار کنم؟!فقط درس بخونم یا اینکه کار دیگه ای انجام بدم؟!اینم بگم رشتمو در حال حاضر هنر زیر شاخه نقاشی زدم و نقاشیمم خیلی خوبه..باید چیکار کنم که هجده سالگی بتونم جدا بشم؟!

باید پول داشته باشی برای جدا شدن جوری که بتونی به خونه اجاره کنی بعدم هجده سالگی برای اینکار یکم بوده 

اول درس بخون دانشگاه رو میخوای یه شهر دیگه بزن یه مدت دور شو ببین اصلا میتونی یا فقط در حد آرزو هست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796
باید پول داشته باشی برای جدا شدن جوری که بتونی به خونه اجاره کنی بعدم هجده سالگی برای اینکار یکم بود ...

برای پول تا اون موقع زیاد مشکلی ندارم،بابام همه پس اندازشو میده دست من..ولی نمیخوام از اون پول اصلا استفاده کنم حس اینکه شبیه مامانمم بهم دست میده

کار یاد بگیرارایشگری تو هر لاینی

درآمدش خوبه..؟!ولی آخه از اون طرفم من واقعا نقاشیو دوست دارم بعد درمورد درآمد نقاشی خیلی دوگانگی هست بعضیا میگن درآمدش خیلی خوبه بعضیا میگن نیست