2777
2789
عنوان

ماه اول بارداری و درد دل

159 بازدید | 19 پست

بچه ها من ماه اول بارداریمه بشدت خسته م  نمیتونم هیچ کاری بکنم 

هر چیزیم میخورم بوش اذیتم میکنه 

قبل اصن این بو ها رو نداشتن که الان حس میکنممم😭😭

چند روزم هس همش فک میکنم  نکنه هر روز هر روز مادر شوهر پدر شوهرم بگن بچه تو بده یا پاشید ببیاید 

اخه تویه یه ساختمانیم😭😭

من اگه حتی بمیرمم نگام نمیکنن  بعد دارن یه جوری وانمود میکنن که خیلی خوشحالن 

دخترشونم بارداره 

اگه اون اجازه نده حتی  کسی یه احوال پرسیم نمیکنه😔

به نظرتون اشتباهه  بچه دار شدنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه حرفات چرت بوو . من‌دوقلو هامو هرروز میزارم خونه مادرشوهرم خودم استراحت میکنم بیخیال بابا دنیا دو ...

اخه اگه بچه دو تربیتی بشه چی یا یه چیزییو بهش یاد بدن 😭😭نمیدونم اونقد استرس دارم

2799
منم هفته های اول بارداریمه اصلاغذاازگلوم پایین نمیره فقط اب میخورم بوی همه نوع موادغذایی اذییتم میکن ...

نه من غذا میخورم فقط بو ها اذیتم میکنه و روز به روووزم شدید تر میشه😭😭

شما چند هفته این؟

همه حرفات چرت بوو . من‌دوقلو هامو هرروز میزارم خونه مادرشوهرم خودم استراحت میکنم بیخیال بابا دنیا دو ...

عزیزم دوقلوهات چند هفته به دنیا اومدن؟؟ 

منم دوقلو حاملم 30 هفتم لگداشون واقعا امانمو بریده 🥲

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*
اخه اگه بچه دو تربیتی بشه چی یا یه چیزییو بهش یاد بدن 😭😭نمیدونم اونقد استرس دارم

دوتربیت چیه دیگ آخر همون میشه ک مادر بگه اگر بخان زیادی حرف بزنن میرینم بهشون نترس توام اینجور باش

دوتربیت چیه دیگ آخر همون میشه ک مادر بگه اگر بخان زیادی حرف بزنن میرینم بهشون نترس توام اینجور باش

اخه شوهرم  عجیب حساسه روشون حتی  اگع یه چیزیم ببینه بازم میگع‌نه اینطوری نیسسس

بعدش یه سوال بچع ها وابستگیشون به مادر کم نمیشه؟

اخه شوهرم عجیب حساسه روشون حتی اگع یه چیزیم ببینه بازم میگع‌نه اینطوری نیسسسبعدش یه سوال بچع ها وا ...

حالا ک ۴ ماهش نه کلا خوشم نمیاد زیاد وابسته کسی بشن دوس دارم مستقل بار بیان بعدم استراحت راحتی خودم مهمتره تا جونم دربیاد وابسته من باشت

۳۶ هفته خداروشکررررررر

بارداری اولت بودن؟؟ 

سز شدی یا طبیعی؟؟ 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*
بارداری اولت بودن؟؟ سز شدی یا طبیعی؟؟

ن باردارب دوم اولی سقط شر ۸ هفته . 

بچه های اولین. دوقلو سزارین هس . وزنشونم ۳۶ هفته ۲۲۰۰ بود اینا ایشالله برای توام خوب باشن نترس اما من خیلی مراقبت شدم