2777
2789

این برادرم بچه آخره و الان ۲۱ سالشه از بچگی از سبزی و خیار و ماست و گوجه و خیارشور و پیاز و پیتزا و ترشی و سس و پنیر و خیلی چیزهای دیگه که الان یادم نی بدش میاد و در حدی که اگه سبزی خوردنی تو اتاقی باشه وارد اون اتاق نمیشه و شده جیغ و داد هم میکنه من فک کردم این تنها مورد در خانواده امون هست تا اینکه خواهرزاده ام ۶ سال پیش بدنیا اومد و اون هم همین حالات رو حالا یکم بهتر و با شدت کمتری داره ولی اونم بدش میاد یکی سبزی پیشش بخوره

مشکلش هم با سبزی خام نه سبزی پخته مثلا آش و قرمه می خوره ولی سبزی قرمه پیشش بزاری به صورت خام دس نمی زنه و میگه اگه دس زدی باید بری دستو بشوری

خلاصه دیوانه ام کرده

وسواس

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

از داییش یاد گرفته بعدم داداشتو مجبور کن پیتزا و سبزیجات خام رو امتحان کنه چون جوونه های چشایی زبان هر هفت سال تغییر میکنن منم تا ۱۸ سالگی از گوجه خام بدم میومد تا اون روز نخورده بودم ولی امتحان کردم زیادم بد نبود اون زمان حتی تو سالااد شیرازی گوجه هاشو جدا میکردم الان ولی میخورم همیشه

_ بعداً؟ بعداً دیگه برمی گردم سیاره خودم 😏                                           
از داییش یاد گرفته بعدم داداشتو مجبور کن پیتزا و سبزیجات خام رو امتحان کنه چون جوونه های چشایی زبان ...

بخدا بش میگم اصلا راضی نیست

نه از دایی اش یاد نگرفته ناخودآگاه شروع کرد دو تا برادر خواهرش اینجوری نیستن فقط خودش به برادرم رفته 

از داییش یاد گرفته بعدم داداشتو مجبور کن پیتزا و سبزیجات خام رو امتحان کنه چون جوونه های چشایی زبان ...

یه بار ساندویچ خریدیم براش خالی فقط فلافل بود و بس یکم سس دید روش حاضر نشد بخورش از گرسنگی حاضره بمیره ولی نخوره

جدی چرا آخه چرا اینجوری هستید چرا

از اول اینجوری بودم

از روزی که یادم میاد

حتی بعد چند وقت خواستم دوباره امتحان کنم و... نشد و مریض شدم

مثلا اگه تو شیرینی بادام یا نارگیل باشه خوردنش هیچ بوشم حالمو بد میکنه

یه بار ساندویچ خریدیم براش خالی فقط فلافل بود و بس یکم سس دید روش حاضر نشد بخورش از گرسنگی حاضره بمی ...

😂🤣ایشالله زنش یه گیاهخوار باشه بعد مجبوره بخوره 

_ بعداً؟ بعداً دیگه برمی گردم سیاره خودم 😏