2777
2789
عنوان

یه سوال دارم فقط گزارش نزنید😅

206 بازدید | 9 پست

من موندم من هنوز نتونستم یکی بهتر از اکسم پیدا کنم بعد اکسم چن روز بعد از این که کات کردیم یکی بهتر از منو تونسته پیدا کنه😐 الان یک ماهه با همن 🥲 بعد من همش هر کی بهم درخواست میده از خرم کمتره🤦🏻‍♀️ نه قیافه دارن نه پول دارن نه کار دارن تازه از تو هم توقع ... دارن بخدا دیگه میخوام چادر بپوشم برم بیرون حداقل درخواست دیگه بهم ندن🤦🏻‍♀️ مورد خوب خو نیست🤦🏻‍♀️🥲اینم شانس گند منه اکسم که گوه تر از من بود بهتر از من پیدا کرده بعد بخت من اینه🤦🏻‍♀️😐😑

اکس خیلی کلمه مزخرفیه انقدر بدم میادددد

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
آخه اون الان فکر میکنه من کشته مرده اشم که با کسی نیستم😑

بزار فک کنه،فکرش. چرا برات مهمه،تو دنیای خودت باش،حتی از بدون پارتنر بودن لذت ببر ،

خدایا ازت ممنونم بخاطر همه چیز،بخاطر خونواده،بخاطر همسرم بخاطر پسرام💝خدایا میدونم حواست به ما هست 💝💝
بزار فک کنه،فکرش. چرا برات مهمه،تو دنیای خودت باش،حتی از بدون پارتنر بودن لذت ببر ،

خب نمیخوام فکر کنه برام مهمه اصلا تقصیر خودم بود که بهش زنگ زدم🤦🏻‍♀️