[کاربری من برای مدتی به خواست خودم تعلیق شده، بعدا میبینمتون 💐] روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
وقتی رتبت به فیزیوتراپی بهشتی میخوره یعنی پزشکی شهرای دیگه قبولی
پشت کنکور نمون برو
• . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . همیشه اولش افتضاحه ;اولین درآمدت خیلی کم خواهد بود اولین ورزشت خیلی کند خواهد بود اولین فروشت سود ناچیز خواهد داشت اولین کسب و کارت ناامید کننده خواهد بود اولین ویدئوت افتضاح خواهد بود بدون قدم اول قدم صدم ممکن نیست... ✨️💛
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرم پزشکی راه دور قبول میشیم با این ترازمون ولی خانواده ی من نمیزارم راه دور برم
خانواده ی تو اجازه میدن؟
❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨 ẓѧһяѧ
به نظرم پزشکی راه دور قبول میشیم با این ترازمون ولی خانواده ی من نمیزارم راه دور برمخانواده ی تو اجا ...
اجازه میدن ولی دوست ندارم آخه من مرکزم تقریبا تا جنوب خیلی فاصلست ۹ سال دور از خانواده شهر قریب نسبتا محروم ولی اگه رفسنجان سبزوار یا یاسوج قبول بشم از خدامه ولی بعید میدونم