2777
2789

بزار تموم شه بعد به خودت برس عدسی خیلی خوبه 

🟣🔵🟢🟠🔴هرکی لایک کنه خره🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796

الان هر چی بخوری خون میشه میاد بیرون و طولانی میشه پریودت

تقویت رو بزار واسه بعد پریود

🟣🔵🟢🟠🔴هرکی لایک کنه خره🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

از قبل از پریودی فندق و گردو و بادام و پسته رو اسیاب کن و تفت بده ترجیحا با روغن محلی یا با کره یا روغن کنجد قاطی کن بعدش که پریود شدی این مخلوط رو تفت بده و آب جوش بریز توش همراه با کنجد و پودر نارگیل و زعفران

برای شیرینی اون هم شیره یا عسل بریز ،حسابی بدنت رو قوی میکنه هر چند ساعت چند قاشق بخور مخصوصا اگه داغ باشه بیشار می چسبه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

گوشت چرخ کرده گوسفندی داشته باش از قبل پیاز سرخ شده هم از قبل بذار یخچال آب بریز روش بذار بپزه خیلی قوت میده

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...