2777
2789
عنوان

دلم خیلی میسوزه آخه با این که 😭

179 بازدید | 14 پست

بابام اون جوری که باید باهام رفتار نکرد 

اونجوری که باید دوسم نداشت اگرم داشت فایده نداشت 

هیچکاری جز کار کردن نکرد 

به فکر پیشرفت و آیندمون نبود 

چقدر جلو بعضیا حقیر شدیم از چشم آدم ها میشه خوند 

چقدر گریه کردم و بغضمو فرو دادم وقتی می‌دیدم بعضی پدرها چطور به بچهاشون عشق میورزن نه محبت الکی 

وقتی دیدم بعضیا از بدی هاش صحبت میکنن

خیلی هام به ناحق دربارم قضاوت کردن که میسپارم به خدا

ولی بابا چرا اینکار کردی با زندگیمون 😭چرا با خودت این کارو کردی ، چرا کاری کردی دیگه جز دلسوزی حسی نمونه بین یه پدر و دختر ، چقدر گاهی دلم میخواد یه بغل پدر دختری واقعی داشته باشیم ولی اصلا دلم نمی‌کشه وقتی اذیت های مامانم و بی محبتی هات رو نسبت به خودم یادم میاد 

هیچوقت شاید بهت نگفتم بابا ولی من همه فکر میکنن کامل ازت دل کندم ولی مگه میشه ته دلم یه دوست داشتن اگرم کم هست دلم خیلی میسوزه و الان دارم گریه میکنم 😭

نگین چی شده ممنون از گفتنش خستم 😭

دیگه دنیا همینه

https://rubika.ir/audiobook_partاینجا باشید فوق العاده ست پر پادکست کتابای برتر روانشناسی وکتاب های سال جهان   و مشاوره های جالبه مخصوصا درمورد رابطه ....هیچ وقت کسی رو به خانواده تون ترجیح ندین چون بی نهایت پشیمون میشین 😔 ... هیچ کاری رو بدون فکر وبرنامه ریزی انجام ندین حسابی ضرر می کنین و عقب می افتین...زیاد حس ها وافکارتون رو روی کاغذ بنویسید بهترین تراپیه...حتما رو کاغذ باشه🌺خدایا آن را که عقل نداده ای چه داده ای؟🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796
درکت میکنم با اینکه بار ها و بارها تو سن کم تو شرایطی بودم که بهش احتیاج داشتم کمکم نکرد ولی با این ...

آره آخه چرا 🥲

خیلی خوب گفتی عزیزم ولی همین محبت هایی در حد نوازش هم که کرده رو من لطف می‌دونم