2777
2789

ماه اول ازدواج که خب اکثرا میرفتیم مهمونی

ماه دوم یهو شوهرم هر وعده خونه بود اینه کابوس بود اون روزا همیشه پای گاز بودم کارم فقط فقط غذا درست کردن بود

بعد خدا رحم کرد کارشون زیاد شد اکثرا غذاشو سرکار میخوره 

منم مجبور نیستم همش غذا درست کنم روزی یه وعده اینا میپزم

باز یه مدت دیگه سرشون خلوت میشه میاد خونه 

توروخدا راهکار بدین

مثلا ناهار زیاد درست میکردم که واسه شام هن بمونه 

اولا که زیاد می‌خورد هر چی هم میموند عصر میومد می‌خورد 

باز باید شام درست میکردم 

شامو هم همینطور نمیذاشت واسه ناهار بمونه 

بنطر میاد نطر تنگی🤨

کار میکنه زحمت میکشه چیزب هم نخوره

وقتی بچه دار بشی باید. روزی چند بار جداگانه براش غذا بپزی 

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
بنطر میاد نطر تنگی🤨کار میکنه زحمت میکشه چیزب هم نخورهوقتی بچه دار بشی باید. روزی چند بار جداگانه بر ...

نظر تنگی چیه خرج خونه رو که من نمیدم

فقط چون باید زیاد غذا درست کنم همش سرویس بدم ناراحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2796
نظر تنگی چیه خرج خونه رو که من نمیدمفقط چون باید زیاد غذا درست کنم همش سرویس بدم ناراحتم

من از متنت اینجور برداشت کردم

انگار زورت میاد غذا میخوره

🤭

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
نظر تنگی چیه خرج خونه رو که من نمیدمفقط چون باید زیاد غذا درست کنم همش سرویس بدم ناراحتم

عزبزم برا دو وعده غذا درست کن یکم بیشتر بزار اگر خواست غروب بخوره غذا برا فردا ناهارتون بمونه ناهار فردا رو جدا کن نگو زیاد پختم 

اگه می‌خوای فقط یبار درست کنی، خیلی بیشتر درست کن که جواب عصرونه و شامشم بده

خورشت فریز کن بزار یخچال و ...

تازه عروسا که خیلی از اشپزی لذت میبرن چون همه وسایلشون تازه ست و عشق و بغبغو هم در اوجش هست.لذت ببر از زندگیت دختر😃 به این فکر کن همسری هست که با عشق براش غذا بپزی.ذهنت رو تغییر بده حل میشه.به چشم وظیفه و رنج بهش نگاه نکن.تاپیک های بعضی از دخترهای مجرد رو ببین چقدر دوست دارن زودتر برن سر خونه و زندگی خودشون

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫