2777
2789

من دوران دبیرستان دوست زیاد داشتیم گاهی باهم میرفتیم بیرون 

الان ۲ساله دانشگاه قبول شدیم ندیدیم همدیگه رو 

راستش رومم نمیشه پیام بدم بگم بیاید بریم بیرون 

میگم نکنه کار داشته باشن

یا یکی دوتا از دوستای دوران راهنماییم باهاشون سالی یکی دوبار میریم بیرون 

دیگه امسال نرفتیم 

خودمم زیاد با رفیق حال نمیکنم 

تنهایی خیلیی بیشتر بهم مزه مده 

ولی خب دوست داشتم ارتباطمونو نگه داریم 

نظر شما چیه

ولا دوستان دوره مدرسه که همون موقع ۲۵ سال پیش تموم شد دوستان بعد ازدواجم هم هر کدوم مشکلات خودشون و دارن هر کی آمد سمت من نه اهل گردش بود نه خوشگذرونی

بعضی هاشون هم که بودن مفت خور بودن انتظار داشتن دست به بغل باشن من بشم آژانس و کارت عابر بانکشون

منم‌فاصله گرفتم

اره منم فاصله گرفتم ازشون چون وقت بیرون رفتن و خوش گذرونی ندارم 

دغدغه هاشون هم همه شده دوست پسر و کوفت و زهرمار 

خیلی راحت درمورد سیگار و موضوعات دیگه صحبت میکردن تایم مدرسه خیلی اینطور نبود 

بعد مدرسه تصمیم گرفتم فقط در حد مجازی ارتباط داشته باشیم که اونم چند وقته چون بهم پیام نداده منم دیگه پیام نمیدم

بیخیال روی خودت تمرکز کن

میدونی تحصیلات و کار و سرمایه و پول هیچوقت یه روز تو رو ول نمیکنه بره ولی دوست ها اکثرا وقت گیرن 

به جز دو تا از دوستام کسی رو ندیدم بین دوستام  که اینقدر به پیشرفت من اهمیت بدن همونا خوبن فقط 

همسر رسمی جی چانگمین متاهل و متعهد💅🏻💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم فاصله گرفتم ازشون چون وقت بیرون رفتن و خوش گذرونی ندارم دغدغه هاشون هم همه شده دوست پسر و کو ...

منم زیاد دوست ندارم 

در حال حاضر ۲تاش مال دوران راهنماییم 

۲تاشم دبیرستان 

که اونم سالی یه بار شاید به زور همدیگه رو بینیم

خودمم زیاد اهل رفیق بازی نیستم 

2802
منم زیاد دوست ندارم در حال حاضر ۲تاش مال دوران راهنماییم ۲تاشم دبیرستان که اونم سالی یه بار شاید به ...

خب خوبه میدونی فقط برای کسی ارزش قائل شو که برات ارزش قائله وقتی باهاش حرف میزنی خوشحالی خیلی وقتا آدم دوستا رو به خاطر عذاب وجدان نگه میداره این اصلا ارزش نداره اگه دوستت خودش عاشق اینه که با تو بره بیرون و تو هم وقتی میری باهاش لذت میبری و خوشحالی اون دوستی ارزش داره بقیشون اشغالن 

اگه به تو ماهی یه بار زنگ میزنه تو هم فقط ماهی یه بار زنگ بزن نه بیشتر اگه اونا پیام نمیدن تو هم کلا پیام نده

رفیق بازی حقیقتا اصلاااااااااااا چیز جالبی نیست 

خب خوبه میدونی فقط برای کسی ارزش قائل شو که برات ارزش قائله وقتی باهاش حرف میزنی خوشحالی خیلی وقتا آ ...

راستش ماهی یه بار هم زنگ نمیزنن 

منم زنگ نمیزنم 

بیشتر پیام میدن اونم نه خیلییییی 

شاید سالی یکی دوبار

درسته من خودمم زیاد با رفیق بازی موافق نیستم 

ولی آدم بدون رفیق هم نمیشه 

راستش ماهی یه بار هم زنگ نمیزنن منم زنگ نمیزنم بیشتر پیام میدن اونم نه خیلییییی شاید سالی یکی دوبارد ...

رفیق اگه خوب باشه که عالیههههه ولی خیلی کمن😭