2777
2789

واقعا مثلا شور شوق یا تمایل ندارم 

و خانوادم هم میگن دیگه کم کم فکر کن به کیس هات

اسم کیس میاد گریه میکنم دیروز یه خواستگار زنگ زده بود فقط گریه کردم مادرم میگفت دیونه شدی🤣

کسی هست مثل من باشه؟

خودم شاغلم، ماشین دارم، از لحاظ مالی تامینم مسافرت میرم ادامه تحصیل میدم با دوستام وقت میگذرونم نیازی به کسی نمیکنم 

حس میکنم قرار بیاد کلی محدود شم که میشم

نمیدونم واقعا میشه یکم صحبت کنید

منم جای تو بودم هیچ حسی ب ازدواج نداشتم والا راحت داری کیف میکنی چی یه سر خر بیارم تو زندگیم ک همش دستور بده

غذا بپز بشور بساب بخدا راحتی قدرشو بدون بعدشم هرچی تو تقدیرت باشه بالاخره اتفاق میوفته اصلا بهش فکر نکن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم جای تو بودم هیچ حسی ب ازدواج نداشتم والا راحت داری کیف میکنی چی یه سر خر بیارم تو زندگیم ک همش د ...

تازه آخر شبم.... 

🟣🔵🟢🟠🔴هرکی لایک کنه خره🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

قدر بدون که خانواده خوبی داری

اگه بد بودن بفکر ازدواج میفتادی

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
همون حس میکنم قرار محدود شم

بعدا که بخوای ازدواج کنی دیگه خواستگار پیدا نمیشه بنظرم بهش فک کن 

ولی عشق هنوزم وجود داره این نسل ماست که وجودش رو ندارع !!!💔.                                                                                   خدایا شکرت بابت همه چی ❤️🫂.                                         ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️.   
2801