2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن سنگینی میاره

منم روز اول گذاشتم حالم بد شد

هنگـام آسـایـش خــבا را بشنـاس؛ تا בر هنگـام سخـتے تو را بشناســב.. ♥️🕊                                                                                                                                                      « ازآن خــ✅ودت بـاااش کـه ارزنـده تریـنی»                                                                                                🌱 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم  🌱      
2799

اینا رو نمی‌دونم اما با اینکه آدم معتقدی هستم واقعا سنگینی میاره 

ام البنین دخیلم، درمانده و ذلیلم تا ندهی مرادم، دست از تو برندارم       کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . هیچ وقت حلال نمیکنم اون شخص که منو بخاطر اینکه حاجت نگرفت تهمت زد ترکوند هیچ وقت هیچ وقت هیچ وقت. عاشقتونم  . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن
اصن مگه میشه قرآن بد یمن باشه

نه استغفرالله میگن جنیان اذیت میکنن نمیذارن بذاری پخش بشه منم اولش تنگی نفس گرفتم انگار گوشیم پایین کوهه من بالای کوه وقتی زدم شونم سنگین شد بدنم قلقلک گرفت الانم انگار ناخن میزنن

من دیشب گذاشتم انگار یه سایه همش کنارم بود اصلا یه وضعی بود گفتم شلید کسی مرده روحش اومده پیشم

باور میکنی بدنم اصلا طوری شده الانم در حد مرگ خوابم گرفته وایی 😱پناه برخدا ،خدا لعنت کنه کسایی که چشم زندگی بقیه رو ندارن کافرن دنبال جادو جنبل میرن

یعنی برامون دعا نوشتن؟اینطوری ازبین میره؟من معتقدم قدرتی بالاتر از قدرت و اراده خدا نیست خداروشکر ،و ...

بستگی داره نمیشه گفت فقط بخاطر دعا و طلسم آدم سنگین میشه .تو خیییلی از موارد بخاطر چشم زخم شددید  و حسادت آدم جوری سنگین میشه که از طلسم و دعا هم بدتره .یا تو بعضی موارد خوده طرف واسه حل شدنش مشکلاتش میره به دعانویس مراجعه میکنه بعد همون دعایی که خودت واسه حل شدن مشکلت گرفتی سنگینی میاره و از اون طرف وقتی سوره بقره گوش میدی اذیت میشی 

کلا سنگینی دلایل مختلفی میتونه داشته باشه