2777
2789

دیروز صبح زد پسرم  تاظهرخوببود از خاب ک بیدارشد گرررریه گریه شدید پروفن یا استا هم سروقت میدم  تاشب همش گررریه ونق نق راهم نمیتونس بره ساعت ده شب خابید بازم راحت نبود تب هم کرد تاصبح چکش میکردم تا ساعت۵صبح اخربیدارشد تااللن بهونه و گریه و تب اللن خابید

تیکر دوسالگی پسرمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یا خدا منم هفته آینده باید ببرم بزنه خیلی میترسم

انجا یک قهوه خانه بود ٫اما ننشستم به نوشیدن دوتا استکان چای  چرا ؟ دنیا خراب می شد اگر دقایقی آنجا می نشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم ؟  عجله٫٫همیشه عجله !!!!کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی ٫همیشه زندگی را کشته ام
2799
من نه گرمش کردم ن بستم نمیزاره بهش دست بزنم جاشم سفت شده

جاش مهم نیست 

دختر منم نمیزاشت کمپرس بزارم 

تب شدید داشت و گریه میکرد 

منم چند تا لگن آب ولرم میزاشتم دورش به بهونه آب بازی بتونم پاشویش کنم 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
من ازتری ۲هفتس عقب انداختم شب اخری خودم تب کرده بودم و لرز قبل رفتن

مادر بودن خیلی سخته 🥹باز خداروشکر دو روزش گذشته انشالله از فردا سرپا میشه گلم

انجا یک قهوه خانه بود ٫اما ننشستم به نوشیدن دوتا استکان چای  چرا ؟ دنیا خراب می شد اگر دقایقی آنجا می نشستیم و نفری یک استکان چای میخوردیم ؟  عجله٫٫همیشه عجله !!!!کدام گوری میخواستم بروم؟من به بهانه رسیدن به زندگی ٫همیشه زندگی را کشته ام
مادر بودن خیلی سخته 🥹باز خداروشکر دو روزش گذشته انشالله از فردا سرپا میشه گلم

خییییلی ممنون عزیرم   

ایشاللله ک برادخترشما راحت باشه🌹

تیکر دوسالگی پسرمه
خییییلی ممنون عزیرم ایشاللله ک برادخترشما راحت باشه🌹

پسره ممنون 🌹🌹