«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخوام بدونم اگه ترمیم نکنم نمره ام لحاظ میشه اصلا من دیپلم ۱۴۰۲بودم
«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ و در تمام کارها خود را به خدا واگذار کن، که او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاشهایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غمهات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•"
میشه ولی کم همینجوری ترمیم میکنی کم میدن چه برسه نکنی
برای یازدهم منظورمه من همشو بیست بودم اخه مهم نیست تراز با کنکور جبران میکنم
یازدهم لحاظ میکنن با اینکه کشوری مثل امسال نبودش؟
برای یازدهم باید سابقه ایجاد کنی و اجباری هست برای یازدهم چون توی سوابق نمره ای برای یازدهم لحاظ نشد ...
نمره کارنامه که قبلا گرفتیم مهم نیست؟ اونو لحاظ نمیکنن؟؟