2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 170 پست
منکه سزارین شدم بچه اولم بود مشکلی نداشتم بعد ۱۰ روز خداروشکر راحت کارامو میکردم اصلا از سزارین نترس ...

روز اول چی؟! میتونستی بلندشی کارهاتون انجام بدی؟! خوبی طبیعی اینه از همون روز اول بدون کمکی

چند روز درد داشتی؟! بخیه عفونت نکرد؟ 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

بله من برای اولی دوتا بخیه داشتم اونم دکتر گفت میشه نزنم ولی بزنم بهتره ،تازه دور سر پسرم ۳۷ونیم بود ...

با چی ماساژ می‌دادی منظورم اینه با روغن اینا ماساژ میدادی؟از ماه چندم ماساژ میدادی؟

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شد
یه بار پاره شدم دیگه کار از کار گذشته🥲🥲🥲

اشکال نداره ولی دوباره نزار پاره بشی بعدا افتادی رحم اینا پیدا میکنی 

میشه ی صلوات مهمونم کنی مرسی 💙انشالله هر کسی که برام صلوات میفرسته به اون چیزی که توی دلش هست برسه به حق امام حسین الهی آمین 💚
الهی بمیرم برات چه درد کشیدی مادر به این هوا نباش که دومی راحت تره خیلی هارو دیدم دومی بدتربود برو س ...

خدا نکنه عزیزم

واقعا خیلی سختی کشیدم سنمم خییلی کم بود

شایدم برم سزارین کنم چون به ریسکش نمیارزه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
روز اول چی؟! میتونستی بلندشی کارهاتون انجام بدی؟! خوبی طبیعی اینه از همون روز اول بدون کمکیچند روز د ...

ن ۱۰ روز اول نمیتونستم تنهایی جا به جا بشم اره دسته خوبیش اینه ولی من خودم از اول دلم میخواست سزارین بشم و اخرشم شدم ن باید مواظب باشی که بخیه ها عفونت نکنه 

میشه ی صلوات مهمونم کنی مرسی 💙انشالله هر کسی که برام صلوات میفرسته به اون چیزی که توی دلش هست برسه به حق امام حسین الهی آمین 💚

ولی دوتا از اوقواممون بعد سه تا بچه ی طبیعی ، به خاطر مشکلات پزشکی که داشتن سزارین شدن، فقططط میگفتن کاش این بلا سرمون نمیومد...با شکم پاره باید اونهمه بی خوابی بعد از زایمان و سختی های مراقبت از نوزاد رو تحمل کنی

بچه ها علم پیشرفت کرده زایمان طبیعی بدون درد برین من دو تا اینجوری زایمان داشتم هم خین زایمان خواب ب ...

آخه چطوری

آمپول زدن یا دارو دادن

تو شهر ما که فک نکنم همچین چیزی باشه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با چی ماساژ می‌دادی منظورم اینه با روغن اینا ماساژ میدادی؟از ماه چندم ماساژ میدادی؟

با روغن زیتون بیشتر گاهی هم روغن ماساژ

از ماه آخر شروع کردم ولی دو سه روز یه بار تقریبا دوهفته آخر هر روز 

انقد ماساژ میدادم قشنگ نرم و کشسان بودنش مشخص بود

خدا کنه برا منم زایمانم راحت باشههمش زایمان اولم میاد جلو چشمم

هست عزیزم نگران نباش روغن های مخصوص هست از ماه هفت شروع کن ساعت گرد و پات ساعت گرد ماساژ بده واژنت رو 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
2801