2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 170 پست
من بدون اصلاع صحبت نمیکنم این شمایی که برا همه گارد میگیری چند نفرم همینو بهتون گفتن بیمارستانی که ...

درمورد قیمتا من اصلا خبر ندارم

یادمه ۱۰سال پیش که زایمان کردم تو بیمارستان خصوصی

گفتن هزینه زایمان طبیعی رایگانه 

اما ماما خصوصی و پرستار خصوصی به علاوه اتاق خصوصی هزینه داره

هزینه دکتر هم که جدا آخرش هم هزینه شد دو و نیم میلیون که البته برا ۱۰سال پیش این قیمت هم به نظرمون زیاد بود

سزارین هم تقریبا همین قیمت میشد چن صد تومن بیشتر

البته بازم شهر به شهر فرق میکنه

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم میشه بیای تاپیکم راجب سونوم نظر بدی یا اگ شد عکس سونو خودتون رو بزاریدمقایسه کنم؟

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

منم نزدیکه زایمانمه اونقدری که از بخیه میترسم از درد زایمان نمیترسم

لطفا شمام ک بارداری نظر بده توی تاپیک انتیم ممنونمیشم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مــصــرف بــیــش از حــد احـتـرام            موجب سـرگـیـجـه بـعـضـیـا مـیـشـه درمـصـرف آن صـرف جـویـی کنـیـد 
دقیقا یکی از دلایل دیگه اش اینه که میخوام طبیعی زایمان کنمنه خواهر دارم نه خواهر شوهر نه دوستی که بی ...

والا منم که هم خواهر داشتم و هم خواهرشوهر کسی به دردم نمیخورد ،جز مامان فک نمیکنم برای بقیه هم کسی رفته باشه کمک

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مم صد بارم برگردم عقب بازم میرم سزارین هیچ دردسری نداشت شکمم اصلا فشار ندادن اون زمان قدیم بود وایم ...

خواهرشوهر من یکسال پیش زایمان کرد اتفاقا بعد از عمل دوباره شکمش رو فشار دادن ،ربطی به الان و قدیم نداره به خون مونده بستگی داره و اینکه اگ بیهوش بشی بعد که شکمت فشار بدن درد داری ،ولی بی حسی چون تا چن ساعتی بدنت حس نداره بعد از عمل که فشار میدن درد رو متوجه نمیشی

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40