2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی

2685 بازدید | 170 پست

یعنی کسی بوده تاحالا که زایمان طبیعی بدون پارگی داشته باشه؟

بچه اولم تا فیها خالدون پاره شدم

دوسال عوارض زایمان داشتم 😢

الان که ماه پنجم بارداریم روز به روز استرس زایمانم بیشتر میشه

چیکار کنم زایمانم راحت شه

فقط نگین سزارین کن که از اونم میترسم 😭

نمیخوام هردو تا رو تجربه کنم

منکه تجربه خوبی نداشتم

شما از تجربه هاتون بگین 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

بله من برای اولی دوتا بخیه داشتم اونم دکتر گفت میشه نزنم ولی بزنم بهتره ،تازه دور سر پسرم ۳۷ونیم بود

دومی هم نداشتم

چون خیلی ماساژ پرینه میدادم

من فکر کنم تنها کسیم که عاشق زایمان طبیعی هستم و با جون دل دوست دارم😂

مادرشوهرم اصرار میکرد برو سزارین بیچاره میشی ولی من عاشق زایمان طبیعی بودم

2802

من پارگیم کم بود روغن های مخصوص واژن میژدم تازه اونم پاره شد چون تهش بچم با دست جمع شده اومد درواقع سرش پاره نکرد دستاش کرد اونم ماما بهم گفت زور نزن اما دیگه دست خودم نبود

میگن زایمان دوم راحتره و ممکنه پارگی رخ نده اصلا

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

عزیز دلم اول اینکه استرس نداشته باش تو که تجربه اولت نیس

بعدشم اتفاقا سزارین اگه بلد باشی چجوری باید از خودت مراقبت کنی هیچ مشکلی نداره

مگ ادم چقدر زندگی میکنه که بخواد درد زایمان طبیعی رو بکشه

مهشید زن ابی  
منم بچه اولم اینجوری شدم تا مقعد ولی دومی رو نه

واقعا دومی راحت تر بود؟

من حتی روده ام هم بخیه خورده بود😫

شقاق مقعد گرفتم هرروز گریه میکردم از درد دستشویی رفتن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من پارگیم کم بود روغن های مخصوص واژن میژدم تازه اونم پاره شد چون تهش بچم با دست جمع شده اومد درواقع ...

خدا کنه برا منم زایمانم راحت باشه

همش زایمان اولم میاد جلو چشمم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم نزدیکه زایمانمه اونقدری که از بخیه میترسم از درد زایمان نمیترسم

میخوای طبیعی زایمان کنی؟

بخیه راحت ترین قسمتشه😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله من برای اولی دوتا بخیه داشتم اونم دکتر گفت میشه نزنم ولی بزنم بهتره ،تازه دور سر پسرم ۳۷ونیم بود ...

خیلی خوبه که با چی ماساژ میدادی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زن داداشم بنده خدا بارداری اولش خیلی اذیت شد سر زایمان کلا ورم و اینا کرد  ماما بالا سرش رو شمر بود کثافت

اما برای بارداری دومش خیلی بهتر بود..

اولین اقدام به بارداری ۱۳ابان ۱۴۰۰ منتظرم همین روزا بیای تو دلم💔 امروز ۷ ابان ۱۴۰۲ و هنوز منتظرم بیای تو دلم مامانی...مامان جان من چه خطایی کردم که خدا تورو بم نمیده؟💔بالاخره حاجتموو گرفتم و اومدی تو دلم مامانی😍😍😍 بعد از اصلاح سبک و کلی دکتر و امپول..وقتی با تن و روح خسته همچنان تلاش میکردم رفتم اعتکاف و از ته دلممم دعاا کردم و مهمتر از همه ختم صلوات حضرت زهرا رو گرفتم درست ماه بعدش تو حرم امام رضا بوددم و اونجا هم به جوادش قسم دادم و صلوات خاصه حضرت زهرا فرستادم...وقتی برگشتم خونه حالت تهوع هام شروع شد ۲۷ فروردین ۱۴۰۳فهمیدم ۸ هفته ااس تو دلمی ...وقتی صدای قلبت رو شنیدم اشکام گوله گوله ریخت ...تازه مامانی خانم دکتر تاریخ لقاح رو تقریبا ۲۰ روز بعد از اعتکاف محاسبه کرد🥰🥰🥰 شما هدیه ی خدایی..شما هدیه ی حضرت زهرایی😇😇..واسه تمامممم حاجت دارا تمام کسایی که منتظرن دعا کنید بد دردیه
2801