2777
2789

سلام بچها من برنامه داشتم برم کربلا برای همین ال دی می‌خوردم 

بعد بخاطر یه سری مسائل قرار شد نریم منم بسته کامل ال دی را که خوردم حدودا ۵روزه قطع کردم 

الان در حد دیوانگی دلم میخواد برم اگه رفتم پریود شدم چی یه راه حل بدین چیکار کنم پریود نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

۵ روزه قطع کردی دیگه 

احتمالا امروز فردا شروع میشه

نهایت اینه که از روز اول پری هر هشت ساعت مفنامیک اسید بخوری هم شدیدا خونریزی رو کم میکنه و هم دوره ی پریود رو کوتاه 

راه دیگه ای بلد نیستم 

هر چند این داروها عوارض خاص خودشون رو دارن و استفاده زیاد صحیح نیست 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

منم انشالله هفته دیگه می خوام برم. دقیقا تایم پریودمه. تنها جایی که نمیشه رفت جای ضریحه که تو اربعین اینقد شلوغه که اصلا نمیشه اونجا رفت مسجد سهله و کوفه هم نمیشه. بقیه جاها و موکب ها و حسینیه ها مشه رفت.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

خوب دوباره خوردن قرص رو شروع کن دیگه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
فقط برم هربلایی سرم بیاد به جهنم

انشالله خیره

التماس دعا 🙏

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.