2777
2789

نفقه زن دیپلم با نفقه زن فوق لیسانس و دکترا متفاوته

اونم توی این وضع تورم و ...

کاش قانون زن ها رو یه زن مینوشت نه اینکه قانون زن هارو مردها بنویسن و انقدر بی عدالتی در اون باشه 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

قد بلند

و اینکه پدرش چقدر پولداره

و ایا دروان مجردی مستخدم داشتند یا نه هم حتی جزوشون هست

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

خیالت راحت چنان شان مسخره ای برای یکی از خانمهای تحصیلکرده و شاغل در نظر گرفته بود قانون که خدا به روزگارشون بیاره با این قوانین مسخرشون

.                                                                  

من میدونستم به نسبت زندگی خونه پدرش مینویسن مثلا دختری ک خونه پدرش خدمتکار داشته بخواد شوهر وظیفشه اما دختری ک عادی بوده حق خواستن چنین موردی رو نداره اما حقیقتا نمیدونستم مدرک اینام متفاوت 

خب الان خود شما زن دیپلمه و سطح خانوادگی پایین و با دکترای سطح خانواده بالا یکی میدونید؟

نه ولی تو این دوره هزینه هر دو بالاست 

اتفاقا زنی که تحصیلات نداره خوب به واسطه اون شغلی هم نداره و قطعا درآمدی هم نداره و بیشتر به پول نفقه احتیاج داره

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

خاک برسر هر کی ک این قانون و گذاشته 

زن دیپلم و بیکار ک بیشتر ب پول احتیاج داره دستش ت جیب خودش نی

متنفر از افراد چسبونکی. ب جان جدم، نیستی در حدم😪 پیروی از مقررات مین یونگی و کیم سوکجین، مهم ترین قانون: سکوت بجای بحث با احمق ها✅️

خب مگه غیر این باید باشه؟ هرکسی مطابق شانش نفقه تعلق میگیره بهش مثلا نفقه یک خانم دکتر با خانواده فلان و چنان دختری ک تو خونه باباش اون مدلی بزرگ شدع و ب اون زندگی عادت کرده با یکی ک اصلا اون مدلی نبوده یکی نمیشه ک 

حالا اگر یکی بود باز توش حرف بود چرا یکیه 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2801