2777
2789

کسی میتونه این آزمایش تفسیر کنه

ذخیره تخمدان هست 

فقط 27 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه پرستار شدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله

ذخیره تخمدان ۵/۹۳ هستش نرماله

غم پنهون قاب خالی از عکسم ~~~ تو این دنیای وارونه ~~~ منم تنها که برعکسم ~~~ سکوتم رو نمیفهمه ~~~ در و دیوار این خونه ~~~ بریده از همه عالم ~~~ منه بد حالِ دیوونه ~~~ چه فرقی می‌کنه رفتن ~~~ تا وقتی راه بن بسته ~~~ پریدن سهم آزاده ~~~ نه این در بندِ دل بسته ~~~ نه این در بندِ دل بسته🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
ماشالله ذخیرت خوبه فکر کنمبرای من یک بود دکتر گفت برو اهدایی بگیر

برا من ۳/۲ بود تو ۱۹ سالگی آزمایش دادم تنبلی تخمدان دارم 

خوبه؟

الان ۲۰ سالمه

غم پنهون قاب خالی از عکسم ~~~ تو این دنیای وارونه ~~~ منم تنها که برعکسم ~~~ سکوتم رو نمیفهمه ~~~ در و دیوار این خونه ~~~ بریده از همه عالم ~~~ منه بد حالِ دیوونه ~~~ چه فرقی می‌کنه رفتن ~~~ تا وقتی راه بن بسته ~~~ پریدن سهم آزاده ~~~ نه این در بندِ دل بسته ~~~ نه این در بندِ دل بسته🖤🥀

۲ سال پیش هم آزمایش دادم ۷/۳۵ بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر رسیدن به هدف‌های مثبت♥️من  در آخر این تیکر یه پرستار شدم انشالله😍😍😍 توهم بگو‌ ایشالله
برگه رو کامل بزار رنج ازمایشگاه ها کنی متفاوته

الان برات میفرستم عزیزم مرسی اگه همشو بگی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برا من ۳/۲ بود تو ۱۹ سالگی آزمایش دادم تنبلی تخمدان دارم خوبه؟الان ۲۰ سالمه

من ۲۸ سالمه و تبلی هم دارم بدون دارو فولیکول رو ۸ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم میشه آزمایشی یه نگاه کنی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان برات میفرستم عزیزم مرسی اگه همشو بگی

رنج ذخیره کامل تو عکس مشخص نیست 

ولی معمولا بالای ۴ میشه پلی کیستیک

بقیه خوبه 

به نظر میاد مختصر کم خونی داری شاید هم چون تو پریودی بوده اینجور نشون داده . پزشک ببینه بهتره .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
رنج ذخیره کامل تو عکس مشخص نیست ولی معمولا بالای ۴ میشه پلی کیستیکبقیه خوبه به نظر میاد مختصر کم خو ...

مرسی گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40