2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

پوستم خشکه و جوشای بیشتر چرکی گاهی دردناک میزنم

چ فومی پیشنهاد میدید

حس میکنم بخاطر اینه ک پوستم کامل تمیز نمیشه ک جوش میرنم

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
جوشای ریز زیرپوستی چجوری ازبین ببرم؟

عزیزم باید حتما روتین پوست داشته باشید چون جوش ریز زیرپوستی در نتیجه جمع شدن الودگی و چربی اضافی پوست هست

میسلار واتر+ژل شوینده آب رسان +تونر مخصوص پوست+ سرم هیالورونیک اسید و +کرم ضدجوش +کرم آبرسان +ضد آفتاب 

ز تمام بودنی ها تو همین از آن من باش که به غیر با تو بودن دلم آرزو ندارد
برا جای جوش چکارکنم

برای جای جوش

میسلار مخصوص پوست چرب یا خشک

پن آلفاتراست لایه بردار

تونر مخصوص پوست چرب یا خشک

سرم هیالورونیک اسید

کرم الفا تراست لایه بردار

ماسک اسکراب ویتامین سی

کرم ضد افتاب 

آبرسان برای پوست معمولی معرفی میکنید

بله عزیزم آب رسان پوست معمولی تراست معرکه هست هم لیفت کننده هم ضد لک هم مناسب زیر آرایش 

من خودم کارشناس پوست و موی شرکت تراست هستم و چهارسال اموزش دیدم این پیج منه محصولاتو ببین عزیزم trust_soheyla 

ریزش مو چندتا داری اگه یه سانتی هم بزنیم ریزش مو از بین نمیره

یعنی چی عزیزم ریزش مو سکه ای داری؟ تونیک ضدریزش مو تراست خوبه به اضافه شامپو ضدریزش تراست و شامپو زعفران تراست

پک صد ریزش تخصصی تراست هم خیلی جواب میده

استرس نداشته باش روزی ۷ لیوان اب بخور جوشانده رزماری درست کن هر روز اسپری کن کف سرت

سلام من پوست بدن سفید ولی صورت و گردن و مچ دست گندمی روبه سبزه ستچکار میتونم انجام بدم که یکدست بشه

عزیزم صابون شترمرغ تراست و روغن شترمرع تراست و همینطور شامپو بدن انار تراست عالیه واست

این محصولات رو ببین عزیزم trust_soheyla  این ستا

جوش سرسیاه بینی با چربی بینی ازبین نمیره هرکار میکنم :/ و اینکه دور لبم سبزه و تیرس ، واسه خمیردندون ...

اول جوش بینی رو بگم و سر سیاه باید شما صابون ذغال و ماسک اسکراب ذغال و همینطور ابرسان استفاده کنی 

دور لبت که سبزه شده اول اینکه برای اصلاح فقط با بند و نخ اصلاح کن صابون شترمرغ تراست سفید کنندس استفاده کن ابرسان حتما پشت لبت بزن ابرسان پوست رو سفید و لک ها رو میبره

همیشه اخر شب یا اول صبح اول مسواک بزن بعد روتین پوستتو بزن قبلش اصلا کرمی چیزی نزن