2777
2789

اگه فشرده بخونم و روزی پنج ساعت بخونم میشه؟

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

نه نمیشه. از من که دخترم ۱۲ ساله زبان می خونه و حداقل مطالعه روزانش به ۷ یا ۸ ساعت میشه بپرس. نمیشه. پنج ساعتم فشرده نیست آنچنان. انگلیسی از چیزی که به نظر میرسه بیشتره چه برسه سطح پیشرفته 

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️
نه نمیشه. از من که دخترم ۱۲ ساله زبان می خونه و حداقل مطالعه روزانش به ۷ یا ۸ ساعت میشه بپرس. نمیشه. ...

کلاس میرفت دخترتون؟

دوست من کلاس میرفت هفت ساله تموم کرد که

«وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ         و در تمام‌ کارها‌  خود را به‌ خدا‌ واگذار کن، که‌ او کاملا بر احوالِ بندگان بیناست..💜
کلاس میرفت دخترتون؟دوست من کلاس میرفت هفت ساله تموم کرد که

زبان هیچوقت تمامی نداره. حتی زمانیم که مهاجرت می کنی باید زبان بخونی. از سه سالگی کلاس می‌ره الآنم دو سالی هست خودخوان برای آیلتس می خونه

گرمی دستات، سرخی لبهات، تپش قلبت، نرمی صدات........ همش مال فشار خون بالاست، مریض بعدی....!! ️

صد در صد .روزی پنج ساعت هم زیاده

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
زبان هیچوقت تمامی نداره. حتی زمانیم که مهاجرت می کنی باید زبان بخونی. از سه سالگی کلاس می‌ره الآنم د ...

برای ایلتس نمیخوام برای صحبت کردن و اینا میخوام بتونم باهاشون حرف بزنم راحت فقط برا همین تو دوسال نمیتونم به این مهارت برسم؟

برای ایلتس نمیخوام برای صحبت کردن و اینا میخوام بتونم باهاشون حرف بزنم راحت فقط برا همین تو دوسال نم ...

به فرض روزی پنج ساعت بخونی. اون پنج ساعت صرف لغت و گرامر میشه که حتی برای یادگیری اصولی و درست هم کافی نیست. بقیه مهارت هارو می خوای چیکار کنی ؟ شنیداری، گفتگو ، نوشتن و خواندن. 

به فرض روزی پنج ساعت بخونی. اون پنج ساعت صرف لغت و گرامر میشه که حتی برای یادگیری اصولی و درست هم کا ...

درسته ممنونم ازتون 💙

روزی پنج ساعت فقط نخون

۲ ساعت مطالعه کتاب داشته باش

بقیش رو فیلم ببین از توش اصطلاح کلمه و جمله دربیار 

ی بار با ترجمه ببین یک بار بدون ترجمه خیلی کمکت میکنه

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
روزی پنج ساعت فقط نخون۲ ساعت مطالعه کتاب داشته باشبقیش رو فیلم ببین از توش اصطلاح کلمه و جمله دربیار ...

ممنونم💙

2801