2777
2789
ولی به نظر من درسته خواستن هم مهمه ولی با حقوق ۱۵ میخواید چیکار کنید نه خونه نه ماشین دو روز عاشقی م ...

کارفرمام ازم خواستگاری کرد

بسیارپولدار اما اعصابش ضعیفه اهل دعواس 

برم باهاش؟ یا با نامزدم؟

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
من ۲۸ سالمه ، نامزد دارم ولی اونطور که باید دوسش ندارم وضع مالیشم خیلی خوبه ، اما چه فایده همه به م ...

این خواهربزرگمم که نااضیه خودش شوهرشو نمیخواست 

خب نباید نسخه خودتو برای بقیه بپیچی شاید سختی باشه اما من دوسش دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق با خواهرته زندگی انقد رویایی نیست خانواده پسرم حرف خیلی میزنه بله رو بگیرن دیگ کمک اینا خبری نیست ...

افرین. یا پسر باید خودش سرمایه داشته باشه یا خانواده کمک کنند. اگه خانواده خودشو بکشه کنار میمونه فقط خود پسر. اگه داشته باشه آقا داماد که هیچی زندگی خوبی خواهی داشت اماا اگه خودش بگه هیچی ندارم پس پی همه چی رو به تنت بمال. چون در حد توانش می‌تونه شرایط رو فراهم کنه. دو روز دیگه عروسی نگرفت دیگه نباید مجبورش کنی پولو از زیر سنگ برات دربیاره عروسی بگیره برات یا هر چیز دیگه ای. 

2803
افرین. یا پسر باید خودش سرمایه داشته باشه یا خانواده کمک کنند. اگه خانواده خودشو بکشه کنار میمونه فق ...

گیرم که با یکی ازدواج کنم اینارو داشت

تضمینی هست ازش خوشم بیاد؟

کارفرمام ازم خواستگاری کردبسیارپولدار اما اعصابش ضعیفه اهل دعواس برم باهاش؟ یا با نامزدم؟

من از تجربه های خودم میگم از اول زندگی فقط باید با نداری بسازی همش با وام و سختی خونه جور کنی ماشین جور کنی هیچوقتم هرچی دلت میخواد به موقعش نمیخری 

افرین. یا پسر باید خودش سرمایه داشته باشه یا خانواده کمک کنند. اگه خانواده خودشو بکشه کنار میمونه فق ...

بله حق انتخاب با خودشه اما باید قبول کرد بااین درآمد جشن فلان لباس عروس و طلا فلان مسافرت زیاد و خرید و اینا خبری نیست 

اگه تو خواستگارات همچین کسی میبینی صبر کن ولی سنت که بره بالاتر خواستگارات کمتر میشن. بهتر بشن رو نم ...

نه نیست همچینکسی

نه حقوقم17تومنهحسابدارم

خب ممکنه شرایط پیش بیاد نتونی بری سر کار پس حقوق تو حذف میشه و فقط باید به حقوق همسرت اکتفا کنی.‌ همه چیو باید درنظر بگیری. اگه می‌دونی که توان تحمل شرایط سخت رو داری بسم الله با همونی که دوسش داری ازدواج کن. 

من از تجربه های خودم میگم از اول زندگی فقط باید با نداری بسازی همش با وام و سختی خونه جور کنی ماشین ...

مجرد بمونم بهتره بنظرت؟

گیرم که با یکی ازدواج کنم اینارو داشتتضمینی هست ازش خوشم بیاد؟

نه نیست اما تو کامنت قبلی گفتم تو خودت رو بهتر میشناسی می‌دونی چطور آدمی هستی می تونی مستاجری رو‌ تحمل کنی یا بعضی وقتا شرایط سخت رو یا نه. 

نه نیست همچینکسی

خودت هم که سر کار میری خیلی خوبه .ماهم اول زندگیمون چیزی نداشتیم اما الان خدا رو‌شکر .چیزایی که با هم بدست میارین خیلی لذت بخشن به دلت گوش بده وقتی فکر می‌کنی با هم خوشبخت میشین شک نکن انشاالله که میشین

بله حق انتخاب با خودشه اما باید قبول کرد بااین درآمد جشن فلان لباس عروس و طلا فلان مسافرت زیاد و خری ...

اره دقیقااا نمیشه. بهش گفتم خودش بهتر می‌شناسه که می تونه شرایط سخت رو تحمل کنه یا نه. 

من خودم شرایط همسرم همین طوری بود اما میدونستم که می تونم تحمل کنم و عروسی اینا برام مهم نبود. عروسی نگرفتیم طلا نگرفتیم مسافرت هم خیلی کم رفتیم. خرید نمی تونم هر وقت دلم بخواد برم یا هر چی دوست دارم بگیرم اما چون دوستش داشتم قبول کردم. 

خودش می‌دونه اگه قبول کنه دیگه نباید به شوهرش سرکوفت بزنه چرا نداری چرا وضعیت این طوریه بقیه بهترن. 

خودت هم که سر کار میری خیلی خوبه .ماهم اول زندگیمون چیزی نداشتیم اما الان خدا رو‌شکر .چیزایی که با ه ...

حرفای دیگران منو بیزار میکنه ...بهم پارامش میده ..اهل خیانت نیست اهل جنگودعوا نیس توپریودی هام درکم میکنه میاد پیشم ..همش مگه پوله؟

خب ی سهم ارثی دارم حدود300یا400تومنه 

که تو فکرم بود بزارمش برای آینده بچه هامون بعد ازدواج..

2801