2777
2789

بچه مچه نیاد نظر بده 

چندین باره خواهربزرگم راجب نامزدم(دوست) صحبت میکنن که نه خونه داره نه ماشین داره

هیچی نداره چرا میخوای بری مستاجری زجر بکشی .جنم نداره فلا بیسار    

حالا این درصورتیکه حتی  ی بار هم از نزدیک باهاش حرف نزدن

خونوده پسره وضعشون عالی نیست بهمون کفتن ما میتونیم در حد پول رهن خونه کمکشون کنیم

پسره هم خیلی مهرون با احترامه ..خیلی خوب درکم میکنه..روحیاتش مثل خودمه پسر سالم اهل دود دم نیست رفیق باز نیست

سرکار میره حقوق15 ی موتور داره

خب مگه چیه ماهم مثل بقیه زندگیا چیکارکنم خب؟ یادمه برای پول قرعه کشیش میرف اسنپ کار میکرد هوای داغ که پول بیرون رفتن خودمون و قسطشو بده ..هنوزم بی جنمه؟

بشینم شاهزاده بر اسب سفید بیاد ..دیگه 30سالمون شده شاید دیگه شانسی ننداشته باشم اینطور یکیو بخوام یا همچین پسر سالمی بیاد

چیکارکنم؟؟؟؟؟؟  

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

حق با خواهرته زندگی انقد رویایی نیست خانواده پسرم حرف خیلی میزنه بله رو بگیرن دیگ کمک اینا خبری نیست ۱۵ تومن حقوق نرمالی اما وقتی کرایه خونه کمش شده ۱۰ تومن ببین چ خبره پسره عروسی نگیره جشن چ طلا هیچی حداقل ۲۰۰-۳۰۰ تومن میخواد برای پول پیش خونه

باید شرایطش رو کامل بسنجید و کامل با شرایطتش کنار بیایی و درک کنی که دو‌ روز دیگه که ازدواج کردی نگی ...

خب منم سرکار میرم

من ۲۸ سالمه ، نامزد دارم ولی اونطور که باید دوسش ندارم  وضع مالیشم خیلی خوبه ، اما چه فایده همه به منم گفتن با کسی باش دستش به دهنش برسه عشق بعد خودش میاد ، من که دارم میگم نه عشق زوری میاد نه دوست داشتن و همینم باعث میشه تو سختیا نتونی کنار همسرت بمونی 

ولی به نظر من درسته خواستن هم مهمه ولی با حقوق ۱۵ میخواید چیکار کنید نه خونه نه ماشین دو روز عاشقی میکنید و سختی های زندگیتون شروع میشه همش نخورم ماشین بخریم نخورم خونه بخریم ولی پسری که حد اقل خونه داشته باشه و بیاد خاستگاریت کلی زندگیت جلو افتاده

به حرف بقیه اهمیت نده وقتی ۳۰سالته یعنی از روی احساس تصمیم نمی‌گیری الان خیلی کم ن پسرایی که هم خون ...

هم اخلاق امام علی باشه هم پولداری بیل گیتس باشه

صبرکنم بازم ینی./؟

درکت میکنم،خیلی عالیه که اون پسر،ادم سالمیه و همو دوست دارین،اما زندگی خیلی جدی تر از اونیه که فکر میکنی،میتونی با حقوق ۱۵ تومن زندگی کنی،خیلی سخته،از شنیدن  واژه"ندارم"از طرفت خسته میشی،وقتی اطرافیانو ببینی که زندگیشونو ارتقا میدن و تو نمیتونی،بهت فشار میاد،تا زمانیکه بتونین خودتونو جمع کنین و روی روال بیفتین،تحمل سختی کشیدن داری؟

اگه خودت یه حرفه ایی بلدیکارکن باهم زندگی بسازین اینکه پسرخوبیه مال الانه فردامسئولیت زن وبچه بیافته گردنش کم نیاره بره دنبال خلاف عشق واسه آدم نون نمیشه ولی علاقه هم نباشه زندگی نمیشه کردجمله اولموحتمابیشترتاکیدمیکنم باهم کارکنین چشم داشتی هم به پول خانوادش نداشته باش تایه جایی کمک میکنن درقبالش صدتاکارازت میخوان

2801