2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

نه نمیشه

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
2802
نه نه بدون اینکه کنکور تجربی بده کنکور انسانی داده و رتبش شده پنج هزار الان میخواد بره پرستاری آزاد

بگو باشه مهر میبینمت🤣

مگه اینکه مهاجرت کنه تا یه همچین چیزی ممکن باشه و گرنه تو ایران محاله

نه نه بدون اینکه کنکور تجربی بده کنکور انسانی داده و رتبش شده پنج هزار الان میخواد بره پرستاری آزاد

چه اسکلیه

کیه طرف؟

خدای عزیزم میدونم که صدامو میشنوی میدونم که منو میبینی ممنونم که همیشه هوامو داری و کمکم میکنی خدا جانم ببخش اگه گاهی ناشکری میکنم میدونم که تو اونقدر مهربونی که اون حرفامو نادیده میگیری خدایا مرسی ازت!
پیام نور اصلا پرستاری ندارهتازه برای همون آزاد پرستاری هم باید یه رتبه خوب تو کنکور تجربی بگیری چون ...

گفتم بابا 

درسته آزاده باید پول پرداخت کنی ولی بازم آسون نیست 

ترمی چنده پرستاری؟

گفتم بابا درسته آزاده باید پول پرداخت کنی ولی بازم آسون نیست ترمی چنده پرستاری؟

الان ۱۵ اینا هس

2801