2777
2789

سلام لیسانس مدیریت بازرگانی دارم

الان چون استخدام خود مدیریت بازرگانی سخته و همشون سابقه کار میخوام

میخوام وارد بازار کار حسابداری بشم

تهرانم و استخدام حسابدار زیاده

حالا چون چیز زیادی بلد نیستم و تجربه ندارم 

میخوام دوره حسابداری پیشرفته جهاد شرکت کنم

۵ میلیون و ۶۰ ساعت

اکسل و هلو و سپیدار هم داره

بنظرتون خوبه؟؟

در ادامه برم همکاران سیستم هم یاد بگیرم؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

اگر مدرک اینا رو بگیرم میتونم به عنوان کمک حسابدار استخدام بشم ؟

یا باید کاراموزی برم؟

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

اگ لپ تاپ داری دوره هاشو تو یوتیوب پیدا کن و تمرین کن 

بعد تو دیوار و پیج استخدامی بگرد دنبال کار 

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

اگ لپ تاپ داری دوره هاشو تو یوتیوب پیدا کن و تمرین کن بعد تو دیوار و پیج استخدامی بگرد دنبال کار

حتی اگرم یاد بگیرم همه مدرک میخوان

تا رزومه درست و حسابی داشته باشی

که دعوت به مصاحبه بشی

همه میگن رزومه بفرست

بعد فقط اونایی که خوبن دعوت میشن

یا حقوق خیلی کم میدن

2802
حتی اگرم یاد بگیرم همه مدرک میخوانتا رزومه درست و حسابی داشته باشیکه دعوت به مصاحبه بشیهمه میگن رزوم ...

تو مدرکت مدیریت هست دیگ مرتبطه

بعد کارآموزی بشی همونجا می‌میگیرنت 

البته من مالی ام. دوستام همینجوری رفتن کار

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
از نظر من حسابداری خوبه بله

بنظرت چیزایی که یاد میدن تو محیط کار بدرد میخوره؟

اخه ۵ میلیون کم نیست

مثلن اکسل و سپیدار و هلو جزو سرفصل هاشون هست

بنظرت چیزایی که یاد میدن تو محیط کار بدرد میخوره؟اخه ۵ میلیون کم نیستمثلن اکسل و سپیدار و هلو جزو سر ...

بله بدرد میخوره 

این برنامه ها پایه هستن برا حسابدار

من آگهی می بینم برا فروشندگی میگه هلو بلدباشه فلان بلد باشه چ برسه ب حسابدار