2777
2789

الان میتونم طرح مادران ایران خودرو ثبت نام کنم بنظرتون

کسی بوده انصراف بعداز واریز وجه داده باشه و نتونسته دیگه ثبت نامکنه؟ 

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه سایپا هم ثبت نام داره

اردیبهشت سهند طرح مادران نوشتم و پول واریزکزدم تحویل دیذماه بود 

رفتم انصراف دادم میخوام تارا بنویسم نمیدونم میشه یا نه؟ 

2799
اردیبهشت سهند طرح مادران نوشتم و پول واریزکزدم تحویل دیذماه بود رفتم انصراف دادم میخوام تارا بنویسم ...

سلام عزیزم تونستین ثبت نام کنید؟من هم انصراف دادم ولی گفتن تو سایت سایپا طول میکشه که ثبت بشه و از اون ور ایران خودرو اگه در بیاد و استعلام بگیره مشخص نمیشه که من انصراف دادم

سلام عزیزم تونستین ثبت نام کنید؟من هم انصراف دادم ولی گفتن تو سایت سایپا طول میکشه که ثبت بشه و از ا ...

سلام بله ثبت نام کردم و از سایپا هم انصراف دادم ولی هنوز پولم برگشت نخورده 

یعنی الان وارد سایت سایپا میشین تو قسمت پرداخت ها جلوی اسم ماشینتون میزنه انصراف داده شد؟؟

و اینکه چند روزه انصراف دادین؟

ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم جواب بدین

به من گفتن یک الی دو ماه طول میکشه پول برگشت بخوره

و ده روز هم طول میکشه که انصراف ثبت بشه...(تا انصراف ثبت نشه اگه اسمم تو ایران خودرو در بیاد هم خودکار حذف میشه)

یعنی الان وارد سایت سایپا میشین تو قسمت پرداخت ها جلوی اسم ماشینتون میزنه انصراف داده شد؟؟و اینکه چن ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه اما شماره درخواست رو میزنم میوویسهماشینی با این شماره ثبت نشده

البته تماس گرفتم امور مشتریان سایپا گفت انصرافتون ثبت شده و دیگه از فرصت مادران نمیتونید استفاده کنید 😔

و تا دوسالم طرح عادی نمیتونید بنویسید

نمیدونم چقدر حرفش درسته 

اما در هر حال طرح سایپا رو هم دیگه نمیخواستم 

خواهش میکنم عزیزم نه اما شماره درخواست رو میزنم میوویسهماشینی با این شماره ثبت نشدهالبته تماس گرفتم ...

من از نمایندگی سایپا پرسیدم گفتن که چون طرح مادران بوده ممنوعیت نداره میتونی دوباره ثبت نام کنی 

از نمایندگی ایران خودرو هم پرسیدم گفت اگه انصرافتون ثبت بشه میتونید ثبت نام کنید...

من به امید ایران خودرو انصراف دادم

خواهش میکنم عزیزم نه اما شماره درخواست رو میزنم میوویسهماشینی با این شماره ثبت نشدهالبته تماس گرفتم ...

ببخشید عزیزم تو کدوم قسمت شماره درخواست و وارد می کنی؟؟

میشه بهم بگی بزنم ببینم؟من تو سایت میزم قسمت ویژه مشتریان همچین گزینه لی نداره...

من از نمایندگی سایپا پرسیدم گفتن که چون طرح مادران بوده ممنوعیت نداره میتونی دوباره ثبت نام کنی از ن ...

چه خوب امیدوارم همین طور باشه

کی درخواست انصراف دادید 

حالا قرعه کشی 6 شهریوره و بعدش استعلام میگیرن 

تا اونموقعه ثبت میشه ان شاءالله 

ممنون از خبری که دادی