2777
2789

چکار کنم خوب بشه برن این جوشا البته چند سالی هست که هستن ینی کلا با پوستم یکی شدن جوشا انگار زیر پوست باشن.. خیلی زشت شده کسی بوده اینجوری خوب شده باشه؟

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

ببین کجا عرقیات طبیعی درست میکنن بدون ناخالصی بخر استفاده کن و بگو واسه چی میخای خودشون بدن

خاله من واسه قرصای افسردگی که مصرف می‌کرد کل دستش لک و جوش قهوه ای بود با این عرقیات عالی شده

ببین کجا عرقیات طبیعی درست میکنن بدون ناخالصی بخر استفاده کن و بگو واسه چی میخای خودشون بدنخاله من و ...

چی بود اسمش؟

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای منم جوشای قرمز زده لک شده😔 لباس عروسمم بدون آستینه ، نگرانم

خوشیامون چینی بود غمامون اصل ژاپن!                            نی نی سایت سایتِ عجایب🤦🏻‍♀️                                      
2799