2777
2789

اگه کسی پایه 

ورزش کنیم

کتاب بخونیم

خود آرایی یاد بگیریم و 

یه فعالیتی مثل یوتوب و اینستاگرام یاد بگیریم و اتیکت ببینیم و...

سفره آرایی...چیزی میبینم و....

خلاصه خودمونو آپدیت بدیم یا پیشرفت کنیم...

چیزای خوب به اشتراک بزاریم بگه 

بریم تلگرام باهم اینارو تیک بزنیم

لطفا بی ذوق نباشید 

دوروزم فعالیتی انجام نده کنکله 

لطفت لطفا اگ کسی به خودش اهمیت میده بگه

من هستم ولی فعلا درگیر ویار و بارداری ام

وگرنه پایه ترینم

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم خیلی دوس دارم...حس میکنم اینطوری به برنامه هام پایبند ترم

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 
بی پولی بی انگیزگی میاره اینو از من داشته باش

نمیشه کار کرد؟

هرچیزی که درونِ توست زیباست ، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"...شاد باش و از تموم لحظه های زندگیت چه تلخ چه شیرین لذت ببر،زندگی بی ارزش تر و کوتاه تر از اونیه که بخوای غمگین بمونی -_•" 
باشه پس از شنبه شروع کنید خخ

معلومه که شروع میکنیممم

چرا چرا ولی بستگی ب پول داره اونم باز نمیدونم بحثش مفصله توضیح بدم یا ن

میفهمم شرایط سخته...ولی خب از هیچ کاری نکردن که بهتره...بالاخر ما هم باید یه تلاشی بکنیم که ثمرشو ببینیم با هیچ کاری نکردن هیچ چیز قرار نیست بهتر بشه.

2801