2777
2789

اسم هایی مانند آناهیتا،آرتین،آرتان،آرین،آرشام،دل آرا،رونیا،آرشیدا،آریانا،آتوسا،آریا و یه عالمه اسم دیگه 

شاید به نظر بیاد اینها اسم های غربی و جدید باشن در حالی که هزاران سال پیش اینها اسم افراد چه بسا بزرگ ایرانی بوده 

واقعا خیلی اسم های زیبا و خوش تلفظ و پر معنایی داشتند 

تاریخ ایران هم خیلی باشکوهه به خصوص در دوران کوروش کبیر 

اغلب مردم هم چیز زیادی در مورد تاریخ نمیدونن فقط میدونن سلسه ها چیا بودن و اسم چند تا پادشاه بزرگ و یکی دو تا سردار دلاور رو میدونن و یه سری حمله ها

در حالی که تاریخ ایران خیلی بیشتر از این با عظمته

چرا نمیان فیلم از اون دوران بسازن؟

من میبینم که ایرانی ها میان فیلم های مربوط به تاریخ عرب رو میسازن بهتر نیست اول از تاریخ خودمون شروع بشه؟

دختری از جنس امید🩵🫂

خیلی هم قشنگن😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن عقایدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اسم دختر من رونیکا به معنی دختر خوش رو

اسم پسرمم رادمهر به معنی جوانمرد که سردار ایرانی بوده.

هر چی اصرار کردن بزار فاطمه و علی نذاشتم با اینکه خیلی احترام قائلم..

2799

تاریخ عرب؟🌚😂

وقتی دینمون یکیه میشه تاریخ جهان اسلام 

منطقی نیست با احترام از یه بخش تاریخ حرف بزنی و بخش دیگش رو چون صرفا مورد پسندت نیست بکوبی.

بنده خدا کوروش کبیر خبر نداشت قراره بعدا به اسمش کیا چه حرفا بزنن و خودشونو بچسبونن بهش

ای طناب کهنه پوسیده ی خاطرخواهیبرو هم قد تو در سینه ی من چاهی نیست
فیلم بسازن؟ دارن تمام تلاششونو میکنن آثار بجا مونده از اون دوران مثل تخت جمشید و تخریب کنند🫠

حرفت سند هم داره؟

اونقد که عزت پیدا کرده تخت جمشید تو دوران حاضر ،دوران قبلش ازش اسمی هم نبود

برو سرچ کن ببین دوران قبل چی بوده 

چراگاه دام!

شک داری برو سرچ کن

ای طناب کهنه پوسیده ی خاطرخواهیبرو هم قد تو در سینه ی من چاهی نیست
فیلم بسازن؟ دارن تمام تلاششونو میکنن آثار بجا مونده از اون دوران مثل تخت جمشید و تخریب کنند🫠

کاش میشد یکم بیشتر به تاریخ اهمیت بدیم💔💔به خصوص غرب ها که هر دفعه میان یه سری آثار مارو میبرن که مثلا میخوان روش تحقیق کنن و باز پس میدن 

دختری از جنس امید🩵🫂
حرفت سند هم داره؟اونقد که عزت پیدا کرده تخت جمشید تو دوران حاضر ،دوران قبلش ازش اسمی هم نبود برو سرچ ...

بله سند داره اما شما نمیخاید باور کنید و متاسفانه چشم و غقلتونو بستید

جشن های۲۵۰۰ ساله تو چراگاه دام برگذار میشده؟عجیبید واقعا

من از این رنج‌ها اگر چه این ساعت حاصلی ندارم،عاقبت به گنج‌ها خواهم رسیدن🌱🌈
بله اسم دختر من رونیکا به معنی دختر خوش رواسم پسرمم رادمهر به معنی جوانمرد که سردار ایرانی بوده.هر چ ...

درسته که ما برای دین مون ارزش قائلیم ولی نباید تاریخ مون رو فراموش کنیم✨️✨️

دختری از جنس امید🩵🫂