بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به پیج niloofarpcossupport و فلورا تاجیکی توی اینستا سربزن
رفع میشه با راهکارهاشون
در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤 اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../ درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
کیست معمولی باشه که با دوماه مصرف قرص ضد بارداری از بین میره. تغذیه درست و دوری از استرس هم میتونه ازبرگشتش جلوگیری کنه ولی اگه آندومتریوز باشه باید همیشه دارو مصرف کنی که کنترل بشه
نه دخترم هیچ خطری نداره اما برای زیبایی پوست و سلامت جسمت اصلاح سبک رو انجام بده .صبحا زود پاشو . فع ...
چرا همیشه میگین دارو نخور من به توصیه یه نفر دارو نخوردم و با همین توصیه ها ادامه دادم طوری که ۱۸ سالگی دوتا کیست خیلی بزرگ داشتم و دکتر با عصبانیت گفت این قرصا رو میخوری و به حرف هیچ خاله عمه و مادربزرگی گوش نمیدی وگرنه ممکنه کیست بترکه تخمدان اسیب ببینه و نازا بشی یا مجبور شی عمل باز کنی وقتی میتونه با دوماه دارو خوردن درمان شه چرا نباید این کار رو بکنه منطق تون چیه واقعا