2777
2789

من رشتم تجربیه و از روز اول با زور مامانمم اومدم میگفت شیرمو حلالت نمیکنم نری تجربی 

متنفرم از تجربی من عاشق ریاضیممم🫠💔

بعد منطقه ای که ما زندگی میکنیم یه شهرستان خیلی کوچیکه و هیچی نداره😭

اینجا ریاضی نداره

رفتم مدرسه میگم اومدم تغییر رشته بدم معاونه کلی مسخرم کرد که اینجا ریاضی نداره بیخود وقت مارم نگیر برو با اون نمره هات💔😭

۱۰ و۱۱ هم شد نمره؟

من نمره هام ۲۰ کمتر نمیشد امسالو واقعااااا درس نخوندم توبگو ۱ ساعت

خلاصه که کلیییی حرف بارم کرد و برگشتم خونه بعدشم میگن ما خیرخواهتونیم🤣🤣

شرایط مدارس غیرحضوری و میدونید شما؟😭💔 

مسئولای مدرسه بیشترشون همینن خودتو ناراحت نکن

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

عزیزم از پانزده بیست سال پیش که ما مدرسه میرفتیم و یادمه همین بوده .همشون بداخلاق و طعنه بندازن ...به دل نگیر ...انشاالله که بتونی مسیرارزوهات را دنبال کنی و موفق و شادو خوشبخت بشی .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

غلط کرده مسخره ات کرده برو ریاضی ،من ریاضی بودم مهندسی صنایع شریف آوردم نذاشتن برم دو سال محروم شدم ریدن تو زندگیم تجربی میرفتم آخر هم نتونستم بخاطر یک میلیون برم دانشگاه رشته ای که آوردم ،برو هر چی دوست داری گند میزنن تو زندگی آدم به اسم خیرخواهی 

منم امروز ب معاونت گفتم کلاس عربی نمیمونم میرم خونه گف وقتی جلسه اول اومدی تا جلسه آخر باید بشینی منم گفتم جلسه اول اومدم ببینم ۱۲ تدریس میشه یا ن نشد منم بقیه جلساتو نمیام😐 هر چی گف جوابشو دادم😂خیلیی معاون آموزشی همکف سگههه من همیشه جوابشو میدم پررویی نکنه من دوازدهمم گیر میده بهم برعکس معاون آموزشی طبقه دوم خیلیییی مهربونههه🥰😍

فقط 48 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام صلوات بفرستی؟ 😍 ❤️ من ب خودم قول رسیدن دادم:)یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم من رسیدم .. 🥺دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2