2777
2789

متن رو که خوندید به سوال آخر که داخل پرانتز گذاشتم جواب بدین لطفا 

من تازگی فهمیدم فردی که همدیگرو دوست داریم ممکنه بیضه اش رو تو عمل بردارن (یکی از بیضه هاشو)، ممکنه نابارور بشه و نیاز جنسیش هم خیلی کم باشه. از اونجایی که درد بیضه هاش شدیده (کیست داره) عمل باید بکنه. اما میگه نمی‌دونم کی عمل کنم. از طرفی میگه دکتر گفته ممکنه بعد از عمل میل جنسی از دست بره (دقیقا گفت ممکنه مردونگیمو از دست بدم) که خوب سخته برام ( الآنم میل جنسیش زیاد نیست نه روحی نه جسمانی مساعد نیست حالش)

میخام بگم برو دنبال درمان اگه اوکی شدی برگرد باهم باشیم .چون اینجوری باهم باشیم نمیشه. چون  میگه برنامه ام برای عمل مشخص نیست ولی دیر یا زود باید عمل کنه.  من میخام زود عمل کنه تا تکلیفم رو بدونم ولی اون شاید چند سال بتونه با این کیست زندگی کنه و دردشو تحمل کنه

((به نظرتون خوبه اینجوری بگم؟))

به این سوال آخر جواب بدین لطفا داخل پرانتز نوشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
قطع ارتباط کنم ؟ نمیخام تو این روند منم باشم هم معذب میشه هم اگه نتیجه بد باشه شاید بمونم تو رودروای ...

نه قطع ارتباط چرا؟

منتظر بمون تا نتیجه مشخص بشه

بعدم صحبت یک عمر زندگیه نباید توی رودروایسی بمونی

انشااله خوب بشه و کار به اینجاها نکشه

عزیزم من دقیقا یه خواستگار اینجوری دلشتم پدرم فهمید خیلی بد باهاش بد برخورد کرد خیلی بد 

گذشت من ازدواج کردم 

ولی شوهرمم الان همون مشکلو پیدا کرده 

از نظر من ردش کن 

چون مردی که نیلز جنسی نداره توجه هم نمیکنه 

خودت باید مرد زندگی بشی 

ولی دل اینو هم نشکون 

نه قطع ارتباط چرا؟منتظر بمون تا نتیجه مشخص بشهبعدم صحبت یک عمر زندگیه نباید توی رودروایسی بمونیانشاا ...

نمی‌دونم تو این شرایط اصلا نمیتونم بمونم اصلا نباید میومد دنبال من باید می‌رفت دنبال درمانی بعد اگه اوکی بود میومد. چون ازدواجی که نه رابطه جنسی درست توش باشه نه بچه اصلا ازدواج نیست 

خیلی ریسک بزرگیه آخه واقعا زندگی من کلا نابود میشه

نه من قبول ندارم رابطه جنسی خیلی مهمه خیلی 

چرا آدم از خودش و احساسش خجالت بکشه 

کلا آدم به این خاطر و بچه ازدواج می‌کنه  و همدلی 

تو جوونی نیاز داری میگه میشه نیاز به این مهمی رو نادیده بگیری مطمین باش اینا هم که میگن ذلشو نشکن خودشون تو این شرایط باشن قبول نمیکنن پس احساسی تصمیم نگیر و با خودت و احساساتت صادق باش