2777
2789
وای منم قبلا دقیقا همین شرایطو داشتم هفته ها باید نازشو میکشیدم😂

لوس حساس شکاک 

رو مخم بود کلا هر روز در حال دعوا بودیم که خودش شروع کرده بود بعد مینداخت گردن من 

واقعا رابطه سمی بود 😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه رفیق دارم پسر واقعا رفیق تا الان هیچ چیزی ازش نشنیدم که معذب کنه یا نگاه ابزاری و غیره داسته باشه ...

این حس آرامش خیلی خوبه چیزیه که من ندارم

ترکا عشقن 😍❤️آلاگوز یعنی چشم رنگی 💕یاشاسین ایراان❤️
این حس آرامش خیلی خوبه چیزیه که من ندارم

بهترین رفیقم این مدت که تو رابطه بودم ازش فاصله گرفتم واقعا حس بدی داشتم الان که اومده میبینم آرامش بودن یه رفیق از هزار تا رابطه احساسی بدون آرامش ارزشش بیشتره 

تو همه شرایط کنارم بوده الان هم داره تمام تلاشش رو میکنه حالم به قول خودش عالی بشه 

2799
لوس حساس شکاک رو مخم بود کلا هر روز در حال دعوا بودیم که خودش شروع کرده بود بعد مینداخت گردن من واقع ...

باید به این خانوم از گل پایین تر نمیگفتم  حالا فکر کن ایشون پسرعموی شوهر دوستم بود  اون زمان من 17 بودم ایشون 25 

باید به این خانوم از گل پایین تر نمیگفتم حالا فکر کن ایشون پسرعموی شوهر دوستم بود اون زمان من 17 ب ...

بعد خودش هر چی میخواد بگه 

3 دقیقه هم دیر جواب بدی شکاک بگه با کی 😐

حضوری هم گوشیم دستش بود ببینه به کی پیام دادم حالا اون گوشیش دست خودش نشون میداد حق به جانب 

انقدر از خودم بدم میاد با این احمق وارد رابطه شدم 

بهترین رفیقم این مدت که تو رابطه بودم ازش فاصله گرفتم واقعا حس بدی داشتم الان که اومده میبینم آرامش ...

وای این خیلی خوبه حالا من رفیقم خودش ضربه زد بهم  رفيقي ک نزدیک 15ساله باهم بودیم 

هیچوقت این رفیق خوبتون از دست نده

بعد خودش هر چی میخواد بگه 3 دقیقه هم دیر جواب بدی شکاک بگه با کی 😐حضوری هم گوشیم دستش بود ببینه به ...

آره والا دقیقا حالا ضربه کاری رو خودش زد رفت زن گرفت

وای این خیلی خوبه حالا من رفیقم خودش ضربه زد بهم رفيقي ک نزدیک 15ساله باهم بودیم هیچوقت این رفیق خو ...

دوست ندارم از دستش بدم ولی پسر بخوام نخوام یه روزی این رفاقت به هم میخوره 

اینجا ایران اینجور رفاقت ها رو فکر میکنن چیه در حالی که این واقعا رفیق فارغ از هر نگاه دیگه ای بهم و اینو همیشه ثابت کرده 

دوست ندارم از دستش بدم ولی پسر بخوام نخوام یه روزی این رفاقت به هم میخوره اینجا ایران اینجور رفاقت ه ...

درسته یه روز بهم میخوره ولی بهتره خاطره های خوبی داشته باشین نه مثل منکه هنوز رفیقم دختر بودو بی اعتمادم کرد نسبت به همه 

درسته

نه بابا این بهش نگاه هم نمیکنن😂😂خودش میگفت اوایل رابطه می‌ترسید به خاطر قیافه ردش کنمولی من خر دوس ...

خداشاهده این چشاش رنگ دریا بود  قدبلند  رنگ ريشش از همونا بود که میخواستم رنگ خرمایی تیره 

خداشاهده این چشاش رنگ دریا بود قدبلند رنگ ريشش از همونا بود که میخواستم رنگ خرمایی تیره

آخی 😪

ولی من رابطه رو خودم گفتم تمومش کنیم واقعا اعصابم رو خراب کرده بود با شکاک بودن هر روزه گیر دادن های الکی دعوا راه انداختن های هر روز