2777
2789
عنوان

بچه ها کمک نیاز دارم بیاین توروخدا

137 بازدید | 14 پست

شوهرم فردا میخواد بره کربلا، من و بچم تنها میمونیم و ما رو نمیبره میگه جای زن و بچه نیس. دلم اصلا راضی نیس به رفتنش، اما به حرفم گوش نداد. وضعیت مالی خوبی هم نداریم از یه طرفم تو فشار شدید مالی هستم. خیلی دلم گرفته، دلم میخواد همش گریه کنم. تو رو خدا یه چیزی بگید یکم اروم بشم

عزیزم میدونم دلت گرفته   ولی راست میگه سفر سختیه من مادرم و خالم ک برگشتن یه چند سال پیرتر شده بودن شما فک کن تو گرما با بچه خیلی سخته به امام حسین بگو من نمیام ولی سال دیگه یکاری کن انقدر پولدار بشم ک با هواپیما و هتل بیام دیدنت بگو زندگیت روبراه بشه منم باردارم قابل باشم دعات میکنم شمام منو دعا کن🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799
عزیزم میدونم دلت گرفته ولی راست میگه سفر سختیه من مادرم و خالم ک برگشتن یه چند سال پیرتر شده بودن ...

ایشالله بارتو سالم و سلامت بزاری زمین عزیزم خدا برات نگهش دارع

اره تو رو خدا برام دعا کن. اخه هم خیلی دوس دارم برم کربلا هم اینکه شوهرم بدون من میره خیلی ناراحتم. همش نگرانم اونجا کلی زن و دختر هست همش فکرای بد میاد تو سرم..... اولین باره این همه مدت قراره دور باشیم از هم بعد ۵ سال

ایشالله بارتو سالم و سلامت بزاری زمین عزیزم خدا برات نگهش دارعاره تو رو خدا برام دعا کن. اخه هم خیلی ...

عزیزم خب راست میگی بعد ۵ سال ولی مگه زن و دختر ایران نیستن ؟؟؟

مگه سرکار خانوم نیست 

فکر بد نکن ب امام حسین بگو خودت نزار دست از پا خطا کن 

عزیزم خب راست میگی بعد ۵ سال ولی مگه زن و دختر ایران نیستن ؟؟؟مگه سرکار خانوم نیست فکر بد نکن ب امام ...

اره همشو قبول دارم اما میگم من که اونجا پیشش نیستم خودشم هفت روز..... کم نیس. اونجام که شلوغ. بخدا خل شدم نمیدونم اصلا چیکار کنم. دلگرمیم فقط اینه که با دوستاش و همکاراش میره و تنها نیس. ولی خب خداییش برام خیلی سخته. نه که عاشقش باشما نه، اتفاقا خیلی از دستش دلخورم همیشه ناراحتم میکنه و از اینکه بره و تنها بمونم ناراحت نیستم. اما ازش دلخورم. فک کن ما دائم خونهدایم بهش اگه بگیم ما رو ببر بیرون فوقش میبره خونه مادرش اما الان خودش میره سفر...پول و خرجی هم نمیده بهم. من راضی نیستم ازش نمیدونم دیگه زیارتی که میره قبوله یا نه. کلی هم نذر کردم نتونه بره اما انگار قبول نشد

توکل کن به خداوند انشاءالله درست میشه ابجی

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
اره همشو قبول دارم اما میگم من که اونجا پیشش نیستم خودشم هفت روز..... کم نیس. اونجام که شلوغ. بخدا خ ...

خب عزیزم بگو یه پولی بزار و برو اسنجوری زیارتت قبول نیست یه هفته نیستی بچه هواتو کنه بتونم ببرمش یه بستنی بیرونی چیزی 

زیارتش قبول نیست

چراغی که به خونه رواست مسجد حرومه

خرجی برات نمیذاره بعد خودش میره توی موکبی غذا میخوره که از فیش حقوقی من و امثال من پولش رو کم کردن

حرام اندر حرام 🙂

خرّم تنی که جان بدهد در وفای یار ...

ان شاالله به سلامتی برگردن...میفهمم حالتو چون خودمم دچارشم

میگه کل سال برای شمام همین چندروز برای حال دل خودم میرم

بچه من5سالشه دیشب کلی گریه کردوباباشو بغل کرد منم عصبی شدم کلی فحشو بدو بیراه گفتم خواستم بلاکش کنم دلم نیومد 

هرسال همینه

من قهرو گریه ودلخور ولی اون میره

البته اینم بگم خیلی ادم خوبیه دوری برای خودشم سخته ولی تا اربعین میرسه هوایی میشه هرسال

خداکنه همه مسافرها به سلامتی برنو برگردن....

خداجونم حافظ خونوادم باش   شروع دوباره رژیم و ورزش۱۸مرداد۷۶.۲۰۰  ۲۵مرداد۷۶.۵۵   ..هدف اولیه۷۰ دوم ۶۵
خب عزیزم بگو یه پولی بزار و برو اسنجوری زیارتت قبول نیست یه هفته نیستی بچه هواتو کنه بتونم ببرمش یه ...

میگه پول ندارم. راستم میگه نداره اما خب منم میگم پول نداری واجب نیس این مسافرت مستحب رو بری در حالی که من و بچت کل روز خونه ایم بدون هیچ تفریحی و یا حتی پولی

زیارتش قبول نیستچراغی که به خونه رواست مسجد حرومهخرجی برات نمیذاره بعد خودش میره توی موکبی غذا میخور ...

اره منم نظرم همینه

من که راضی نیستم فک نکنم خدا هم راضی باشه دل زنتو بشکونی و بری مسافرت برای زیارت

ان شاالله به سلامتی برگردن...میفهمم حالتو چون خودمم دچارشممیگه کل سال برای شمام همین چندروز برای حال ...

حرف اثر نداره. منکلی نذر کردم نتونه بره. من که راضی نیستم خدا هم راضی نیس دل زنتو بشکونی بری سفر واسه دل خودت