2777
2789
غذاهای ناسالم و فست فود نخوردم روغنو عوض کردم و روغن کرمانشاهی کنجد و زیتون جایگزین کردم نوشابه و آب ...

چه خوب، منم صفرا ندارم ولی خب زیاد نمیتونم رعایت کنم،، ولی همیشه اب ولرم روبه گرم میخورم

دلوم پیره پیره** دلوم چی اسیره** همش انتظوری**تیام ایگریوه**  اسیروم**  غریبوم** ای خدا رس به دادوم** نکن ذلیلوم **🙏🏻✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم شویندشو داری؟ جنس پوستتم بگی دیگه لطفت کامله ♥️♥️

این مدل پوست نرمال تا چرب هست 

من پوستم مختلطه عزیزم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2799
این مدل پوست نرمال تا چرب هست من پوستم مختلطه عزیزم

مرسی عزیزم.آخه من مدل SA کلینزرشو دارم خیلی راضی بودم،داره تموم میشه گفتم یه تنوعی ایجاد کنم.

ممنونم ازت پس همین مال شما رو میگیرم ایندفه

کرم مرطوب کننده و آبرسان حاوی هیالورونیک اسید پمپی مناسب انواع پوست 300میل آدرااینه اسمش؟تو خانمی زد ...

بله دقیقا ولی مرطوب کننده جدا بزنی خیلی بهتره زیاد خاصیت مرطوب کنندگی نداره

ولی عمیق آبرسانی میکنه

پوست من همش دهیدراته بود از وقتی میزنم خیلی شفاف و عالی شده

ضدآفتاب شی سی دو کدوم مدلشو داری عزیزم؟ ممنونم

کلا برند شیسیدو عالیه من این مدلش رو بیشتر دوست داشتم

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
مرسی عزیزم.آخه من مدل SA کلینزرشو دارم خیلی راضی بودم،داره تموم میشه گفتم یه تنوعی ایجاد کنم.ممنونم ...

خواهش میکنم قشنگم❤️❤️

این مدل پوست نرمال تا چرب هست من پوستم مختلطه عزیزم

منم پوستم مختلطه میشه روتینتو بگی،، مرسی، 

دلوم پیره پیره** دلوم چی اسیره** همش انتظوری**تیام ایگریوه**  اسیروم**  غریبوم** ای خدا رس به دادوم** نکن ذلیلوم **🙏🏻✨
منم پوستم مختلطه میشه روتینتو بگی،، مرسی،

روتینی که هر روز دو بار انجام میدم  : 

میسلار بیودرما(اگه ارایش داشته باشم)

شوینده سراوی 

تونر آنوا

ابرسان کلینیک یا لورال

مرطوب کننده انوا

سرم الفااربوتین اوردینری 

ماسک لب لانیژ

بالم لب کدلی 

ضد افتاب شیسیدو یا سیسپرسا یا ایزدین.

اینا رو یکبار صبح یکبار شب انجام میدم .

در هفته دو بار سرم پیلینگ اوردینری میزنم

یکبار اسکراب کلینیک

غذاهای ناسالم و فست فود نخوردم روغنو عوض کردم و روغن کرمانشاهی کنجد و زیتون جایگزین کردم نوشابه و آب ...

همه چیت عالیه فقط اون روغن رو حذف کن روغن کرمانشاهی اصلن سالم نیست

کلا برند شیسیدو عالیه من این مدلش رو بیشتر دوست داشتم

من قبلن مدل کرمیشو داشتم. اینو خواستم بگیرم ترسیدم برای صورت خوب نباشه.

ببین این و اون یکی مدلش یکم نارنجی داره، نوشته برای صورت و بدن، بعد من استفادش کنم برای صورت اوکیه؟

فقط اینکه از کجا میخری؟ من از گالری سنگ میخریدم الان سفارشی میخرم ارزونتر درمیاد ولی طول میکشه برسه

من قبلن مدل کرمیشو داشتم. اینو خواستم بگیرم ترسیدم برای صورت خوب نباشه.ببین این و اون یکی مدلش یکم ن ...

فرقی ندارن همشون عالیه این خیلی سبک تر بود .

اینی که من استقاده میکنم برای تمام پوستها قابل استفاده اس 

اون یکی مدلش برای پوست چربه .

یه مدل دیگس که نارنجی داره فکر کنم جوانساز قوی تریه

من تمام لوازم ارایش و بهداشتی رو حضوری میخرم چون باید چک کنم اورجینال باشه و اوکی باشه یا از ترندیول میخرم 

ترندیول گاهي آف های خوبی میزنه ولی اونم دیر میرسه