2777
2789
من تو اف خریدم فک کنم 200 خورده‌ی قیمتش حدود 300 تومن اینااس

ممنون، من ژل شستشوی صورتش رو دارم، دنبال ابرسان بودم 

دلوم پیره پیره** دلوم چی اسیره** همش انتظوری**تیام ایگریوه**  اسیروم**  غریبوم** ای خدا رس به دادوم** نکن ذلیلوم **🙏🏻✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اثرشون چی بوده

شوینده سراوی خیلی خوب بود اصلا خشک نمیکرد و کامل پاکسازی میکرد .

نیاسینامید اوردینری هم منافد صورتم رو بست هم ضد جوش بود و جوشام رفت 

اکسیس وای هم لک هام رو از بین برد 

ابرسان لورال هم مثل ابرسان کلینیک خیلی قوی بود کاملا پوستم رو هیدراته کرد.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
2799
کدر و مات و تیره و جای جوش یکم

ژانورما واسه لایه برداری پوست خوبه جای جوشو میبره بعدش پوست قرمز میشه یا پوسته پوسته که باید روش ترمیم کننده لافارر بزنی 

Pleasant AHA هم واسه شفافیت پوست .اینارو دکتر متخصص نوشت برام ولی پیشنهادم اینه اول بری دکتر چون تا موقعی که جوش بزنی هرچقدرم درمان کنی فایده نداره اول باید جوش زدنت قطع بشه

سرمو چه وقتا استفاده میکنید ؟

صبح وقتی صورتمو شستم

فقط 47 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام صلوات بفرستی؟ 😍 ❤️ من ب خودم قول رسیدن دادم:)یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم من رسیدم .. 🥺دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2
خیلی قویه فقط حتما باید مرطوب کننده روش بزنی خاصیتش حفظ بشه

خیلی قوی یعنی لایه برداره یاچی،؟ 

دلوم پیره پیره** دلوم چی اسیره** همش انتظوری**تیام ایگریوه**  اسیروم**  غریبوم** ای خدا رس به دادوم** نکن ذلیلوم **🙏🏻✨
با ویتامین سی فقط؟

ویتامین سی بیشتز روشن کرد پوستم تقریبا عین لایه برداری بود ولی شوینده و ابرسان و ۴ کاره مای جای افتابو و اینارو بردن 😁 

فقط 47 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برام صلوات بفرستی؟ 😍 ❤️ من ب خودم قول رسیدن دادم:)یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم من رسیدم .. 🥺دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2
چطور کبدت روپاکسازی میکنی؟

غذاهای ناسالم و فست فود نخوردم روغنو عوض کردم و روغن کرمانشاهی کنجد و زیتون جایگزین کردم نوشابه و آبمیوه و آب یخ نمیخورم صبحا دو حبه سیر خورد میکنم مث قرص با آب قورت میدم سیر به معده ی من میسازه چیزایی که مواد نگهدارنده داره تا حد امکان نمیخورم میوه زیاد میخورم مخصوصا خربزه سیب و انگور خدایی تا اینجای کار خوب بوده با اینکه گهگاهی یه کم ناپرهیزی میکنم ولی در حد رعایت کردنم نتیجه گرفتم

من تو اف خریدم فک کنم 200 خورده‌ی قیمتش حدود 300 تومن اینااس

کرم مرطوب کننده و آبرسان حاوی هیالورونیک اسید پمپی مناسب انواع پوست 300میل آدرا

اینه اسمش؟تو خانمی زده ۲۹۰

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 فیلم باز📽🎬