2777
2789
عنوان

خانومای با سیاست ببینین خانوادش چیکارم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 64 پست
چرا ناراحتم.باید دلیلش از همسرت بپرسی.این فردا پس فردا میخواد هرچی بشه توی زندگی بگه ب خونوادت نگو

اره برا همین گفتم دیگه بعدشم بابام اینا خیلی خوشحال شدن برا خرید ماشینش🥲

مام اول تابستون برا عروس میوه میبریم،با کلی لباس و خرت و پرت نزاشت مادر شوهرممنم میخوام بعد ماه صفر ...

رفتی گفتی ؟

بعضی وقتا یه عیدی شب چله ارزش بحث ندارع خودتو کوچیک میکنی ولی وقتی ببینی همسرت جبران می‌کنه کوتاه میایی 

ولی بعضی جاها هست خودشون زدن خریت باید بفهموتی تو خر نیستی عر جور بخان باهت رفتار کنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم فقط به نامزدم گفتم که به خانوادش بگه من چه میدونستم اخه اینجوری میشه🥲

عب نداره دیگه اینطوری نرو،ولی خب آدم ب پدرو مادرش بی احترامی میشه قلبش میشکنه حتمآ تلافیش سر مادرشوهر پدرشوهرت بیار تا دلت خنک شه  

2799
اره،اره ۱ ساعت قبل خبر دادم بهشون🥲

چه کار زشتی

هم خودتو دعوت کردی

هم دیر گفتی

آدم از ۲روز قبل میگه

من خودم از مهمون این مدلی فراری ام

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
چه کار زشتیهم خودتو دعوت کردیهم دیر گفتیآدم از ۲روز قبل میگهمن خودم از مهمون این مدلی فراری ام

بابا خود منم ۱ روز قبلترش فهمیده بودم به نانزدم گفتم بگه همون شب که فردا با خانواده میریم اونجا 

بعدشم اون روز ،قبل رفتن خبر دادم دیگه🥲

ممنونم بادوم جان😂❤🤍🌸

قربونت ماهی😘

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏
رفتی گفتی ؟بعضی وقتا یه عیدی شب چله ارزش بحث ندارع خودتو کوچیک میکنی ولی وقتی ببینی همسرت جبران می‌ک ...

نگفتم بعد صفر میگم به پسرش که اون وخمه رو ا ل تابستون نیاوردین الان بیارین 

ما رسممونه باید بیارین منم نثل بقیع ی عروسا اگر دختر خودش بود راضی میشد که براش نبرن و کوتاه میومدن مگه؟

بابا خود منم ۱ روز قبلترش فهمیده بودم به نانزدم گفتم بگه همون شب که فردا با خانواده میریم اونجا بعدش ...

خب حالا گذشته هارو ول کن

از الان ب بعد خیلی مراقب حرمتا باش

خصوصا حرمت و احترام خانوادت

حق داری.مشکل از اوناس.ولی بهت میگم همشو جبران کن بعدها‌خیلی بی شخصیتن.نامزدت چی گف؟

چیزی نگفت،ولی ناراحت شده بود خودشم هعی گفت ببخشینشون و فلان

و دید من ناراحتم بیچاره دلش شکست گفت ببخش خودگ برات جبران میکنم🥲

پدر و مادرت بلند کردی بردی همچین بی احترامی ای بهشان بشه ماشین خریده که خریده اون باید شیرینی میگرفت ...

باباش تصادف جزیی کرده بود بهم گفتن نگو به خانوادت منم نگفتم

بعدا باباش جوری رفتار میکرد باید کمپوت اناناس میخریدیم میبردیم

البته اون موقع منم زنگیدم و حالشو پرسیدما 

و جوری وانمود کردم که انگار بابای اون رو خیلی از بابای خودم بیشتر دوسش دارم 

ولی انگار بد کردم😑