2777
2789
عنوان

من ی مشکل بزرگ دارم با شوهرم میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 51 پست
اره ما هم مثل شما شدیم همه مون تو یکی دو سال عقد و عروسی و تولد نوزاد و...با هم شد😁درکت میکنم موقعی ...

نمیدونم الان ی تومن میخام بدم ب خواهرم برای پاگشایی

برای جشن بچه خواهرم ی تومن کمه؟؟؟

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دارم پس انداز مخفی ولی کل پس انداز من داره برای این تشریفات خرج میشه من اونارو جمع کردم ک ی طلا ب ...

همیشه که این تشریفات نیست عزیزم. بعدش شوهرت اگرم پولی داد یکمم تو روش بزار . 

2796
دارم ولی این چیزا مگه روز مباداعه؟؟اونارو جمع میکنم ک طلا بخرم الان هدیه عروسیه داداشمو از اونا دادم ...

بنظرم پول خودتو نده چون تا آخر شوهرت عادت می‌کنه ب ندادن کادو ب بقیه و توقع داشتن از بقیه.اگرم نداد بهت بگو پس من جلوی خودت توی جمع اعلام میکنم ک تو پول ندادی کادو بخرم و توام دیگع حق نداری انتظار هیچ احترام و کادویی از خونوادم داشته باشی...چون خواهر من همش کادو مخفی میده الان شوهرش عادت کرده کادو نده اما از بقیه انتظار کادو داره

بنظرم پول خودتو نده چون تا آخر شوهرت عادت می‌کنه ب ندادن کادو ب بقیه و توقع داشتن از بقیه.اگرم نداد ...

ببین رک نمیگه نمیدم میگه ندارم الان یا قیافشو کج میکنه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
ده میلیون ؟خوبه که مگه میخوای کادو چی بدی

خب ببین الان تولد خودش هست چون برای من دستبند خرید سچپرایزم کرد خیلی خوشحالم کرد منم گفتم مادر پدرشو دعوت کنم ی شام بدم با ی زنجیره نقره ک فک کنم دو ۳تومن این بشه پاگشای خواهرم هست فکر نکنم بیشتر از پونصد بده جشن بچه خواهرمم بیشتر از پونصد نمیده من گفتم نفری یک بدیم بهشون

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
خب ببین الان تولد خودش هست چون برای من دستبند خرید سچپرایزم کرد خیلی خوشحالم کرد منم گفتم مادر پدرشو ...

هرچقدر درتوان همسرت هست انجام بده. وازش تشکر کن که ممنونم به خانوادم اهمیت میدی 

با تشویق کارو پیش ببر

بعدم این رفت وامدها ادامه داره بزار وسع وتوان واقعی شمارو همه بدونن برا بقیه باشوهرت نجنگ 

دفعه دیگه خواهرت میببینه وسعت چقدره خودشو باهات هماهنگ میکنه 

خب هرچقدشوهرت داد خودتم ی مبلغی بزا روش بده جشن ورود ب مدرسه‌دیگع ماندیدیم خیلی چیزا رو‌الکی مد میکنن.

برای حفظ زندگیم  ی صلوات میفرستی الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم🙏
آخ که چقدر سر این چیزای مسخره که باید کادو بدیم سوغات و ... دعوا کردیم پیر شدیم. کاش ی عده بفهمن وقت ...

چون شوهر من نگرفته نمیفهمه ک باید پس بده کادوهای عروسی همه رو خودم برداشتم 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐