2777
2789
عنوان

آقایون میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 38 پست
😘 خوبه ؟ 🤣🤣🤣پشمام حاجی گزارش بزن ینی چی خب ؟ 😐😐

عالیهههه😔😂

دیگه سایت کارشون نداره میگه قبول نکنین…

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از آدم حسود دوری کنید، وقتی نتونه ضربه بزنه تهمت میزنه ناشناسم مخصوصه ….برا توعه الدنگ نیست که بیای و عقده خانوادگی تو توش خالی کنی ،بی خانواده بودن سخته تجربه نکرده درکت میکنم ولی با شعور باش نیا تو اگه خانواده داشتی ننت دنبال این و اون نبود باباتم هرزه هری دیگه چقد بیشخصیتی ازت میباره هر پیام جواب ندادم مساویه با بی شخصیتی پدر مادرت پس ادامه بده🤣🤣🤣🤣🤣https://abzarek.ir/service-p/msg/1974221

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

عالیهههه😔😂دیگه سایت کارشون نداره میگه قبول نکنین…

من ک دیگه درخواست هیچ کسو قبول نمیکنم 😐😐

به غیر از بچه های خودمون ..

جدا ریسکه فکر کن حرف بزنی یه مرد پشمالو که خودشو زن جا زده از اون طرف بهت هر هر بخنده 😐🤣

[army]   (:...I could see the sunshine
من ک دیگه درخواست هیچ کسو قبول نمیکنم 😐😐به غیر از بچه های خودمون ..جدا ریسکه فکر کن حرف بزنی یه مر ...

منم قبول نمیکنم تو رو هم درجا فهمیدم ذوق کردم قبولت کردم…🥺

خیلی چرته واقعااا

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از آدم حسود دوری کنید، وقتی نتونه ضربه بزنه تهمت میزنه ناشناسم مخصوصه ….برا توعه الدنگ نیست که بیای و عقده خانوادگی تو توش خالی کنی ،بی خانواده بودن سخته تجربه نکرده درکت میکنم ولی با شعور باش نیا تو اگه خانواده داشتی ننت دنبال این و اون نبود باباتم هرزه هری دیگه چقد بیشخصیتی ازت میباره هر پیام جواب ندادم مساویه با بی شخصیتی پدر مادرت پس ادامه بده🤣🤣🤣🤣🤣https://abzarek.ir/service-p/msg/1974221
ببین اون واسش اینکه من نماز میخونم یه روسریمو نمیزارم از سرم بیوفته عجیبه

عزیزم خیلی اختلاف دارید ب نظرم بیخیال شو

عشق و عاشی فقط اولش جذابه بعدا ک گذشت اختلافا میاد رو اذیت میشی

وزن شروع: 115kg  وزن هدف: 70kg   تاریخ شروع رژیم:03/07/10
خب چه کنم عذاب وجدان دارم

قبل از محرمیت بوسیدی؟ همو عذاب وجدان داره خخخخ

اگه واقعا پشیمونی تکرار نکن

امروز میگه ببوس

فردا میگه ....

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
قبل از محرمیت بوسیدی؟ همو عذاب وجدان داره خخخخاگه واقعا پشیمونی تکرار نکنامروز میگه ببوسفردا میگه .. ...

من قبل از عقد شوهرم بهم گفت میذاری ببوسمت ک  بعد از سالها یادگاری بمونه تو زندگیمون؟ من قاطع گفتم ن. اون موقع خندید بهم ولی الان بعد از هفت سال میگه چقد خانوم بودی ک اجازه ندادی بهت نزدیک بشم😍😜😜

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸