2777
2789

میکنه برو همون بانک خودت کارت جدید بگیر😳شرایطش نیست فعلا  برم بانک چ غلطی کنم بیشعورا خب دستگاشون کارتمو خورد

وقتی کسی رو ریپلای میزنم یعنی با اون شخصم ، خودت رو ننداز وسط شخصیت داغونت رو نشون نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

عزیزم اگر مغازه است از دستگاه برمیداره بهت میده بانکم باشه باید دستگاه وباز کنن بهت بدن

بگو من باید برم شهرخودمون وقت ندارم زود کارتمو بدین 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

اگه کارت به نام خودتون باشه باید یهتون بدن اصلا همچین چیزی نمیشه

کارت ملیتون همراهتون بود؟

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

وا مگه میشه؟

تا حالا نشنیده بودم

اصولا کارت شناسایی ازت میگیرن دستگاه باز میکنن بهت کارتو پس میدن مگر دیر رفته باشی اونروز نرفته باشی دستگاه باز کردن فرستادن بانک مبدا.

یا مثلا خطا زیاد زدی کارت خورده یا تاریخش گذشته مشکل دیگه ای باشه یعنی.

وا مگه میشه...معمولا کارت ملی نشون بدی بهت میدن....تا حالا ندیدم همچین موردی....ده بار کارتمو خورده ورفتم داخل پس گرفتم

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️