2777
2789

اون قسمت که گفتی فالووراش بعد درخواست تو نصف شده به این معنی نیست که کسای بدی رو فالو کرده یا چیزی 

شاید پیجای بیخود و ایناشو انفالو کرده که تو پیجشو ببینی بهتر به نظر بیاد 

بقیشم که اوکیه اصلا دختر یا پسری که کمپینگ و طبیعت گردی اینا نره کنسله

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا هر‌چی هم بهش بگی فایده نداره .باز حرف خودشو میزنه.

ببخشید ولی این جور آدما امل هستن از نظر من 😵‍💫😵‍💫 

و اینکه خودشون از همه بدترن 

عمرا همچین دختری حتی بخواد به امثال این نگاه کنه چه برسه ازدواج 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
اینجوری که نمیشهگفت. مثلا تو خونواده ی ما بعضیا اعتقاد دارن جو دانشگاه بده و هرکی بره دانشگاه خراب ...

بستی به ذات شخص داره، شخص خوب رو بذاری تو بدترین محیط سالم می مونه بد ذاتم تو چهار دیواری یخ غلطی می کنه

ولی دختر مورد نظر من خیلی بهش اعتماد دارم ولی چون قضیه ازدواج دارم دقتمو زیاد می کنم، 

2796
از وقتی خودمو شناختم ۱۸ سالگی کوهنورد و سفر برو و بعدش دوچرخه سوار و ... شدم و کلی کوه و جنگل و سفرا ...

خوشبحالتتت .کاش من خوب بشم و این سبک زندگی رو انتخاب کنم .من مسافرت و کافه و جاهای توریستی می‌فرستم اما متاسفانه هیچ وقت به این ورزشها گروهی بها ندادم .الان آنقدر پشیمونم 

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
ببخشید ولی این جور آدما امل هستن از نظر من 😵‍💫😵‍💫 و اینکه خودشون از همه بدترن عمرا همچین دختری ح ...

منم مطمئنم اون حتی دوست خشک هم انتخاب نمیکنه چه برسه همسر خشک.جالب اینه میگه منم شادم موزیک گوش میدم 😂😂😂.خو آدم چی بگه 😐

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
من کاری با معیارات ندارم .هر کس معیارها خودشو داره که برا خودش محترمن .اصل مطلب اینه که توباید بری ی ...

شما مثل اینکه دقیقا حرف بنده رو متوجه نمی شین من نگفتم دختر مثل من نیست شما مثل بلبل قضاوت می کنید دارم در ازدواج تحقیق می کنم و دقت می کنم خودم تو این اکیپ ها بودم

تفکراتم کاملا باز و منطقیه

حتی دختری هست تو این اکیپ هاست ولی بعد از ازدواج دوست ندارم شوهرش بره

مثلا تفکراتم چه طوره که فکر کردی مثل اون نیست

تفکراتمون مثل همه ولی چیزی هست باید در ازدواج دقت کرد.

فامیلشونم پیجشو ریخته بهم 

بله کسی از کسی خوشش بیاد برا مهم میشه، 

من آدم بی فرهنگی هستم! واقعا خجالت آوره دارم تحقیق می کنم چرا بی فرهنگ باشم

شما دیگه پیام نده چون اصلا منظور منو نی فهمی

بله چرا مخمو‌نزنه مگه ازم آویزونه کسی کسیو دوست داره همه کاری براش می کنه

فامیلشونم پیجشو برا

ی همین خصوصی کرده

من صد برابر بهتر از اون می دن بهم ولی چیزی هست خوشم از اون آمدهقبول نکرده شاید پیجش خصوصی بوده، شاید ...

ن من خودم دخترم اگه از کسی خوشمون بیاد صد در صد درخواست فالو رو قبول میکنیم

منتها شما مثل حبیب لیسانسه هایی

بااااااااااااااااااشه صد برابر بهتر از اون تورو میخوان

شما مثل اینکه دقیقا حرف بنده رو متوجه نمی شین من نگفتم دختر مثل من نیست شما مثل بلبل قضاوت می کنید د ...

حبیب لیسانسه ها رو از تو الگو گرفتن 

شما فرهنگ داری بجای «شما» از «تو» استفاده می کنی

واقعا خیلی داغونی. نمی‌دونم به چه زبونی بهت بگم دیگه ریپلای نکن منو که بفهمی .همون‌طور که بقیه چیزا رو نفهمیدی 

نه توقع دارم اصلا ول کن اون دختر بیچاره بشی و دست از سرش برداری .من مطمئنم اون اصلا تو رو قبول نمیکن ...

دقیقا شما احتمالا اطرافت آدمای خشک و متعصب داری و ذهنت حالت تهاجمی گرفته نسبت به این افراد تا فردی مثلا می خواد تحقیق کنه فکر می کنی مثل اونجاست من واقعا شما رو درک نمی کنم

دقیقا شما احتمالا اطرافت آدمای خشک و متعصب داری و ذهنت حالت تهاجمی گرفته نسبت به این افراد تا فردی م ...

نه خدا رو شکر من آدمهای خشک و متعصب رو اصلا داخل آدمیزاد حساب نمیکنم که بخوام تو دایره اطرافیانم جا بدمشون .ولی خب از بخت بد روزگار همچین آدمایی میتونن هم کلاسی و هم دانشگاهی باشن. حتی یه رهگذر که فکر می‌کنه همه عاشقشن