دختر مورد نظر چند سال پیش دختر خوب و نجیبی بود، الآنم احتمالا هست، تو پیج پسر فامیلشون چند تا فیلم دیدم بدون اینکه خودش بدونه پیجشو پیدا کردم، دانستم افتاده تو گروه طبیعت گردی و اینا، الآنم سی و سه سال باید داشته باشه.
بعد گفتم درخواست فالو به دختره بدم ده روز بعد از درخواست دیدم پستاشو پاک شد و فالورهاش نصف شد و آمد زیر پنجاه از صد و پنجاه، بعد از چند روز آیدیشو عوض کرد همزمان درخواستمو رد کرد، تا نفهمم درخواستمو رد کرده فکر کنم پیجشو حذف کرده، البته دوباره پیداش کردم، احساس کردم می خواد سر از کارش در نیارم یا اینکه عکس هاشو ببینم بخوره تو ذوقم منو از دست بده شایدم موردی نداشته عکسا گفته شاید از نظر من بد باشه چون تحقیقات قرآنیم داشتم ولی مذهبی مأب نیستم و خشک
چند جا تو فیلم پیج فامیلشون دیدم تو کمپ یه جا نشسته بود
نمی دونم می گن توی بعضی از کمپینگ ها بساط مشروب و... بر پا است، حالا کمپینگ اینا ناجور به اون صورت نبود درضمن یک بار رفته کمپ شصت نفره فقط چند تا از فامیلشونم باهاش بودن،
بعد دانست پیج فامیلشون دارم (خودم غیر مستقیم گفتم) پسره یعنی فامیلشون بعد چند روز پیجشو یک ماه غیر فعال کرد بعد فعال کرد بعد خصوصیش کرد بعد شروع کرد فالور حذف کردن از سه هزار فالورر شد پانصد تا، احساس می کنم می خوان من نبینم تو طبیعت گردی هستند شایدم دختره حساسه به فامیلشون گفته پیجتو اینطور کن تا من از دور قضاوت نکنم.
آیا این دختر واسه تشکیل زندگی خوبه یا اینکه یک جای کار می لنگه و خودمو گول می زنم؟