2777
2789
اونهاییکه واکسن نمیزنن وقتی بچه شون به فلج اطفال و ...مبتلا شد و اینده بچه معصوم رو تباه کزدن تازه م ...

نه عزیزج اونوقت هم می گن بردیم دکتر سوزن زد بچه مون فلج شد😐😐😐

واقعا ملت رد دادن دیگه از واکسن می ترسن ولی از بیماری هایی که عمر بچه رو تباه می کنه نمی ترسن عجبا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فامیل ماهم نزدرفتن کارت چعلی بگیرن نمیدونم فکر کنم درست نشدالان بچه اش مدرسه نمیره ۹سالش شده

واویلا 

راست میگی ؟

الان میخاد چیکار کنه؟

حتماً میگه چهار ستون بدنش سالمه 

سواد میخاد چیکار 🤦‍♀️

2799
بنده واکسنای روتینشو زدم هیچ چند دوز اضافه سرخکم زدم چون به خاطر حضور زیاد افغانی ها سمت ما سرخک شای ...

شمام دیگه زیادی محتاطی همون روتینا بسه دیگه وگرنه میگفتن دوباره بزنید. این داروهای شیمیایی واسه بدن خوب نیست همون قرص استامینوفن خودش کلی عارضه داره چه برسه به واکسن

چندین کلیپ ازدانشمندای خارجی دیدم مثلا یکیش میگفتن اوتیسم خیلی زیادشده ازعوارص واکسن .چون بچه جاریم ...

تورو خدا این حرفا رو نزنید. یعنی چی آخه واکسن چه ربطی به اعصاب حرکتی داره؟ادم شک میکنه کی پشت این اکانت هست یه مادر نگران یا یه شخصی که اومده از این محیط استفاده کنه تا مادرا رو نگران کنه ببره سمت طب اسلامی و سنتی... 

واویلا راست میگی ؟الان میخاد چیکار کنه؟حتماً میگه چهار ستون بدنش سالمه سواد میخاد چیکار 🤦‍♀️

بخدا 

اینقدرم بچه هاشو بالا میبره که نگو

دهن همه رم بسته

هیچکس حتی مادرخودشم حق نداره چیزی بگه

فکر میکنم منتظره همین افرادی که مثل خودشونن چون زیادن

دور هم جمع بشن یه مکانی درست کنن برای آموزش الفبا و سواد و این چیزا

وای حالا ما اینکارو میکردیم آماج تیکه هاشون بودیم

چندین کلیپ ازدانشمندای خارجی دیدم مثلا یکیش میگفتن اوتیسم خیلی زیادشده ازعوارص واکسن .چون بچه جاریم ...

چندین ساله دارن ملت واکسن میزنن. چرا اتفاقی برا بقیه نمیوفته 

واقعا به خاطر ۴ تا کلیپ با سلامتی بچت بازی کردی 

حد اقل با یه پزشک مشورت میکردی