2777
2789
عنوان

چیشد دیگ اون آدم سابق نشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 105 پست
هر بار خواستم شروع کنم به تغییر سبک زندگیم یه چند روزی خوب بوده بعد دوباره همون آش و همون کاسه

عیبی نداره هر لحظه ی این زندگی خودش یک تجربست که بالا و پایین داره تا ما به خود واقعیمون نزدیکتر بشیم.....هر شرایطی که اتفاق افتاده و می افته رو باید بپذیریم و با پذیرش زندگی میتونیم به آرامش برسیم..... با پذیرش شرایط قرار نیست لذت از زندگی گرفته بشه بلکه موضوعه عمیقتر یعنی زندگی کردن است...به جای اینکه با چیزهای  ظاهری و بیرونی دنبال سعادت یا شادی یا خوشبحتی باشیم و فقط با دنیای بیرون زندگی کنیم به جایی عمیق در درونمان برویم که لذت واقعی در آنجا وجود دارد و حقیقت بینهایت ما در اصل درونمونه که همیشه جاودانه و از بین نمیره..

درست میگیدولی بد تر از همه زندگی تو یه خونه با خونواده شوهره به جون بچم تو چهار سال هر سختی که بود ر ...

منم 12ساله با خانواده ی شوهرم یه‌ جاییم اوایل پستی بلندی زیاد داشتم ولی خدا رو شکر الان خدا با منه ‌‌ودیگ حتی درصدی مثل قبل نیست  , درسته آدم پیر میشه تا بگذره ولی بالاخره دنیا یه جور نمی‌مونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عیبی نداره هر لحظه ی این زندگی خودش یک تجربست که بالا و پایین داره تا ما به خود واقعیمون نزدیکتر بشی ...

ولی من توی همین بالا و پایین زندگی نه تنها به خود واقعیم نرسیدم بلکه  خودمو باختم بَدَم باختم ،امیدوارم بتونم از نو شروع کنم

2796

عاشق شدم!

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
خودمم از این وضعیت خسته شدم ولی نمیتونم نمیشههه

اگه بخوای میشه!

نمیخوام حرفای انگیزشی بزنم و شعار ولی من ب همه ی این حرفای ب اصطلاح انگیزشی عمل کردم 

رفتم مدیتیشن 

خواستم و شد!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هرچی داشتیمُ شـکـافتَنِش↻                     برای رفتنِ آدما پای بدرقه خوبی دارم!                                            سختی ها فانی اند و" سرسختان" باقی!                          بی‌‌تفا‌و‌ت‌نِسبت‌بَ‌هَر‌‌تفاوت!🤍✨️

بعد سو استفاده جنسی  که دوست پسرم ازم کرد تو دیت اول 

الان ۵ سال گذشته اما دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم به هیچ پسریییی ! 

خیلی با سیاست تر و محتاط تر شدم از اون روز به بعد 

مثل قبل ساده و بی شیله پیله نیستم

ما در میان ِ ‹ پیچك‌هایِ › سبزِ دیوار جا می‌مانیم...🌿🌸💚

یکیو که خیییلی دوست داشتم حتی لقمه دهن خودمم بهش میدادم رفت با صمیمی ترین رفیقم

از اون موقع دیگ هیچوقت ادم قبل نبودم شدم ی ادم شکاک که ب هرادمییی شک دارم از همه دوستام میترسم اعتماد بنفسم پایین بود و دیگ هیچوقت نتونستم کسیو دوست داشته باشم...

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

وقتی حس کردم بابام دوسم نداره🥺💔

خیلی سرشکسته و پژمرده شدم اعتماد به نفسم جلوی پسرا خیلی پایینه ! همش با خودم میگم تورو باباتم دوست نداره چه برسه به پسره مردم 

ما در میان ِ ‹ پیچك‌هایِ › سبزِ دیوار جا می‌مانیم...🌿🌸💚
عزیزم اگر خواستی بگو لینک گروه ترمیمی برات بفرستم اونجا کمکت میکنن با توجه به مشکلات بینیت یه دکتر خ ...

مرسی عزیزم ولی بحث فقط پیدا کردن دکتر نیست، هزینه ها ‌و خیلی موارد دیگه رو دارم متاسفانه.. دکترای خوب هم قیمتاشون به شدت بالاست‌.

مرسی عزیزم ولی بحث فقط پیدا کردن دکتر نیست، هزینه ها ‌و خیلی موارد دیگه رو دارم متاسفانه.. دکترای خو ...

اره عزیزم .متاسفانه کمترین دکتر ۱۰۰ میگیره 

فقط ی دکتر ۵۰ تومن می‌گرفت که نیاز به پیوند نباشه