2777
2789
عنوان

چیشد دیگ اون آدم سابق نشدین

1345 بازدید | 105 پست

دیدین ی اتفاقایی توی زندگی آدم هس از اونجا به بعد حس میکنی عوض شدی شدی یه آدم دیگ، دیگ مثل قبل نیستی ...خیلی وقته دیگ اون آدم سابق نشدم دیگ هیچکس و هیچ چیز خوشحالم نمیکنه حتی یادم نمیاد آخرین بار کی از ته دل خندیدم....

یادمه حتی واسه  یه دست لباسی که  میگرفتم عین دختر بچه ها کل روزو ذوق داشتم ..  

ولی الان حتی  چیزایی  رو دارم که اونموقع واسه داشتنشون نذر و نیاز میکردم ولی ذوقی ندارم  دلم خوش نیس... خیلی سعی کردم حالمو بهتر کنم ولی نتونستم...

نمیدونم چیشد به اینجا رسیدم نمیدونم با خودم چه کردم فقط میدونم 

دلم برای قبلنای خودم خیلی تنگ شده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2799

بعد از خیانت شوهرم 🫤 هیچ وقت منه سابق نشدم و نمیشم

فقط 45 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...

من از وقت نزدیک ترین فامیلامون آمدن تو خونم بهم دروغ گفتن یا بهم خیانت کردن و پشت سرم حرف زدن دیگه اون آدم مهربون سابق نشدم آدم بدیم نشد فقط الان دیگه نگاشون نمیکنم اصلا از محبت کردن و صمیمی شدن با آدما میترسم  چون واقعا ضربه های بدی دیدم متاسفانه 

بعد از کلی صبوری کردن در برابر بدی های خانواده ی شوهرم  و ادامه دادن بدی ها ی اونها تا جایی که دچار افسردگی ناشی از فرو خوردن خشم شدم که میگن بدترین نوعه افسردگیه

آنچه مرا نکشد قویترم میسازد
گاهی طلاق واسه کسی که چاره ای نداره شروع یه زندگی جدیده

بله ولی اگ بتونی با اسیب هاش کنار بیای ، من نتونستم ، البته بیشتر درس نخوندنه اذیت کردم 

بهترین سال و سرنوشت ساز ترین سال عمرم تو طلاق و ازدواج گذشت

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40