2777
2789
عنوان

ی سوال از خانما

575 بازدید | 69 پست

ی سوال بود که همیشه ذهنمو مشغول کرده خیلی دوست دارم بدونم خانما جواب بدین چون دخترمو تاحالا باکسی نبودم...ی سری خانوما بدنشون پرموعه و خوب شیو میکنن و خوب برخی نواحی تو بدنشون تیرگی داره یا فرم مثلا نواحی از بدنشون بابقیه متفاوته این عجیبه؟

..ممکنه ازدواج کنی طرف چون پشمالویی اما خوب نظافت میکنیا منظورم ریشه موعه یا مثلا بیکنیت سفید نیس ولت کنه...؟یا از فرم اون قسمت از بدنت چون خوشت نیاد ولت کنه؟واقعا دوست دارم از تجربه هاتون بدونم که چقدر اینا مهمن یا مثلا اگر ی نقصی داره مثل دندون نامنظم کم پشتی مو یا چیزایی ک دست خودت نبوده ممکنه ولت کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا زنا که فرم نداره مال مرداست که به نظرم مهمه خخخ

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

کسی که بخادت همجوره ازت لذت میبره اینا همه بهونست خودتو دوست داشته باش

من توزندگیم اصلا رل نداشتم ۲۵سالمم هست یعنی ممکنه کسی بیاد توزندگیم باوجود مثلا نقصایی ک اذیت میکنم خودمو بابتش بخاد؟

تیرگیو ک‌ همه ی خانوما دارن با لیزر درمان میشه شکل زشت واژنم با لابیا پلاستی اوکی میشه ولی بدن خودتو دوست داشته باش و اگه قراره ازدواج کنی ب اون شخص بفهمون ک همینی البته ک‌نظافتو باید رعایت کنی شیو و مام و خوشبو باشی ولی تیرگی و بدشکلی و کم پشت بودن مو همچین جدی هم نیست ک بخواد ولت کنه ممکنه ازت بخواد درمان کنی

دختر خورشید خانم🦋

نه هیجکس طرف مقابلش رو به خاطر این چیزا ول نمیکنه

مخصوصا بعد ازدواج که حساسیت طرفین نسبت به مسائل جزئی کم میشه

مادرم یه مثال میزد همیشه میگه بعد ازدواج همه وجود چه جسم و چه روح زن و شوهر یکی میشه و این چیزایی که الان براتون مهمه اون موقع اصلا به چشمشون نمیاد

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

بدنت طبیعیه عیب رو خودت نزار

خودشون مگه چه شکلین؟

همیشه خانوما دنبال لیزر و بزرگ کردن و کوچیک کردن و سفید کردنن آیا به بار دیدی یه آقا فکر تغییر خودش باشه یا نگران باشه پذیرفته نشه؟ بخاطر همین همه تبلیغات خانومارو نشونه میگیرن

من توزندگیم اصلا رل نداشتم ۲۵سالمم هست یعنی ممکنه کسی بیاد توزندگیم باوجود مثلا نقصایی ک اذیت میکنم ...

هیچوقت اعتماد بنفستو پایین نیار همیشه از خودت تعریف کن همه یه نقصهایی دارن‌ 

نه اصلا مهم نیست مگه مردا خودشون خیلی هلون؟؟ ن که مردا سیاهی ندارن،،کاملا طبیعیه هدف زندگی کردنه عرو ...

من خیلی اعتماد ب نفسم کمه مخصوصا ک موهام همش داره میدیزه همه میگن قیافت تونه اما بابت موهای سرم و دندونای پایینم ک نامنظمه میخام بمیرم اما باکسی نباشم

دخترم و در اثر ضربه دو تا لک بزرگ رو پایین تنه ام افتاده  درمان نشد دور ازدواجو خط کشیده ام تا حالا تو رابطه نبوده ام چون جای بدی هم لکه و فکر طرف میره سمت چیزای دیگه و اینکه برای همه مردا بدن مهم ترینه بعد شکمشون سیر شه بعد اخلاق زن اگر ازدواج کنم و طرفم بهم خیانت کنه اونو مقصر نمیدونم میگم حق داشت بدنم این شکلی بود در حالی که کار اون بد بوده خیانت در هر صورت محکومه بنابراین مجرد مونده ام خوبه لااقل از دعواهای تو رابطه بودن راحتم

اون قسمت از بیکنی و لابیا برا خانما مدلای مختلف داره

هیچ فرقی نداره

و اصلا مسئله ای نیس که به چشم طرف مقابل بیاد

با دقت و وسواس زیاد فقط خودت اذیت میشی

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی