دلم گرفته مخصوصا مامانم گفت فقط زمانی من بمیرم میتونی عمل کنی( دور از جونش)منم بینیم قوز داره اصلا ی درصد اعتماد ب نفس ندارم ولی میگن ن ما اجازه عمل بهت نمیدیم تا حالا خواستگار داشتم و کسایی هم بودن ک عاشقم بشن ولی من بخاطر قوز بینیم اعتماد ب نفس ندارم اجازه عملم ندارم حس میکنم هیچوقت نمیشه ازدواج کنم چون دوست دارم روز عروسیم بینیم عمل باشه ک خانوادم نمیزارن شما بگید من چکار کنم 😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ببین رو خودت عیب نزار تو همینطوری خوشگلی چیه الان میری تو خیابون همه دماغا یه جور و غیر طبیعی عمل که کنی هی به عمل کردن معتاد میشی میری ژل میزنی بوتاکس میکنی یه هو قیافت غیر طبیعی میشه نکن خودتو همینجور که هستی دوست داشته باش
اگه ازم بپرسی حالت چطوره؟ میگم خوبم. ولی اگه بغلم کنی میتونم تا صبح واست گریه کنم
عزیزم ببین رو خودت عیب نزار تو همینطوری خوشگلی چیه الان میری تو خیابون همه دماغا یه جور و غیر طبیعی ...
ن بخدا من چشمای درشت و کشیده با مژه های بلند دارم لبامم کوچیک نیس ولی مشکل بینیم چیزی نیس ک من نادیدش بگیرم همش میرم جلو آینه همینو برا خودم مرور میکنم...وگرنه از بقیه اجزا صورتم راضی ام